úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
NECRO_BUTCHER
---
---
22:39:52 26.11.2017
DEVIL
: pro mě je zas jednodušší si uhlídat teplotu takže cirkulator nutně nepotřebuju.. .. a dělám to bud v tech zipperech, nebo jenom v několika vrstvách fresky.. ale ta vakuovačka je i šikovná na skladování věcí.. :-)
DEVIL
---
---
16:03:52 26.11.2017
1 odpověď
NECRO_BUTCHER
: ja doma taky ponoruju zipper bagy. Ty se navic daj umejt a vyvesit a znova pouzit..
Kdyz ti tam zustane vic vzduchu nez obvykle a moc se to vynoruje tak na to hodim talir nebo hrnicek a je po prdeli.
KASUMI
---
---
15:04:09 26.11.2017
NECRO_BUTCHER
: Dostala jsem to vcera...
Byla k tomu i vakuovacka od guzzanti myslim
NECRO_BUTCHER
---
---
1:31:18 26.11.2017
3 odpovědi
KASUMI
: hledám vakuovačku - k tomuto zařízení asi nezbytnou :-) - máš nějaké zkušenosti/tipy pls?
KASUMI
---
---
20:22:37 25.11.2017
+1
STARDAY
: Nasi to uz pakrat pouzili a jsou nadseni
Se divim, ze mi to davaji
:))))
STARDAY
---
---
20:04:08 25.11.2017
1 odpověď
KASUMI
: Vsechno nej a rychle prvni recenzi :)
KASUMI
---
---
18:47:09 25.11.2017
2 odpovědi
+4
STARDAY
: Hahaha
Mam zitra narozeniny a toto jsem prave dostala :))))
MOOONA
---
---
12:50:15 24.11.2017
+1
MIST
: vcera vyzkouseno, vyborny! :)
DOCKINEZ
---
---
20:27:11 23.11.2017
BRUKEV
: Úplně v pohodě.
JOHNNY
---
---
19:58:26 22.11.2017
+4
Chana masala dle tohoto receptu
Channa Masala Recipe | Serious Eats
http://www.seriouseats.com/recipes/2016/04/channa-masala-recipe.html
TATONKA
---
---
19:05:14 22.11.2017
+1
APRILMOUSE
: díky za podrobný popis
PETATA
: hmm, tak do tohohle asi půjdu, dám pak vědět jak to dopadlo
KASUMI
---
---
16:07:19 22.11.2017
STARDAY
: ja na ni teda taky uz par mesicu koukam...
ale asi se bez dalsiho gadgetu obejdu..
STARDAY
---
---
15:57:53 22.11.2017
2 odpovědi
MUTHA
: Ja mam s moji troubou spatnou zkusenost, co se tehle nizkych teplot tyka. Na babovky apod v pohode, ale pod 100 stupnu to tam docela kolisa.
KASUMI
---
---
15:53:03 22.11.2017
MUTHA
: jak v troube dosahnes konkretni teploty s jistou v tom vaku?
BRUKEV
---
---
14:22:56 22.11.2017
1 odpověď
Dá se ještě ted v listopadu nakládat kysané zelí? Vždy jsme dělali během října, ani ted po obchodech nevidím ty předbalené pytle na krouhání. Co vím, tak lidi nakládaj i v listopadu, prosinci, ale prej hrozí, že hlávky jsou přemrzlé.
UNCLE_JIMBO
---
---
12:53:37 22.11.2017
LA_BETE
: nice, tohle se mi líbí, vyzkouším!
LA_BETE
---
---
10:02:59 22.11.2017
1 odpověď
UNCLE_JIMBO
: já nedám dopustit na kefíírové
(dělám to od oka, zhruba nějak takhle)
Langoše s kefírem Recept - Milujivaření.cz
http://www.milujivareni.cz/recepty/34996-langose-s-kefirem/
STARDAY
---
---
9:32:53 22.11.2017
1 odpověď
Mate nekdo zkusenosti s anovou? kdyz ted vyjde asi na 130 eur
IKA
---
---
0:18:37 22.11.2017
+1
UNCLE_JIMBO
: tento celkom fungoval.:)
Langoše • recept • bonvivani.sk
https://bonvivani.sk/recepty/langose
UNCLE_JIMBO
---
---
10:09:08 21.11.2017
2 odpovědi
+1
podělí se někdo o recept na "nejlepší" langoše? už mám na ně chuť strašně dlouho a recepty co jsem zkoušel dřív nebyly dokonalý...
PETATA
---
---
16:25:05 19.11.2017
2 odpovědi
+3
TATONKA
: moje nejoblibenejsi uprava kralika je na salotkach a horcici
Králík v hořčičné omáčce | Albert
https://www.albert.cz/recepty/kralik-v-horcicne-omacce
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam