úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ZUZKAOU
---
---
12:39:33 13.12.2017
+1
LA_BETE
: gravlax? Nebo když je naložíš dneska večer, tak hermelíny či jinej serja v oleji.
GUDRUN
---
---
11:15:47 13.12.2017
LA_BETE
: teda nevím, zda je to od čtvrtka do neděle cajk, ale poslední dobou na takové akce dělám masové koule na spejli, je to docela vděčný a s ochucenim se da vyblbnout, od klasicky sekany pres různý exotický. pecu na plechu.
ADITU
---
---
11:15:09 13.12.2017
+5
LA_BETE
: tak co plátky roastbeefu? kdo bude chtít (a smí lepek), tak do sendviče, ostatní třeba "jen tak".
CUSTOM1
---
---
11:06:26 13.12.2017
+1
LA_BETE
: Studený guláš? :)
LA_BETE
---
---
10:47:15 13.12.2017
2 odpovědi
ADITU
: nevím, jak tam bude možnost něco ohřát. spíš bych se držela studeného.
ADITU
---
---
10:34:26 13.12.2017
1 odpověď
LA_BETE
: guláš?
LA_BETE
---
---
10:21:26 13.12.2017
5 odpovědí
Poraďte mi prosím
v neděli máme rodinnou oslavu, kam má každý donést nějaké jídlo. Já jsem v pátek a v sobotu pryč, takže bych si to chtěla nachystat předem, ale nějak jsem totálně bez nápadu. Ideálně něco bez lepku a ne moc náročného na přípravu
ZUZKAOU
---
---
17:42:16 12.12.2017
no vida
INDIAN CURRY HOUSE | Laboratorio
http://laboratorio.lacollezione.cz/cs/kurzy/indian-curry-house/
Úvod do Ajurvédské kuchyně I. | Laboratorio
http://laboratorio.lacollezione.cz/cs/kurzy/introduction-to-ayurvedic-cooking/
Úvod do Ajurvédské kuchyně II. | Laboratorio
http://laboratorio.lacollezione.cz/cs/kurzy/uvod-do-ajurvedske-kuchyne-ii/
ZUZKAOU
---
---
17:37:25 12.12.2017
ADALIM
: no já nevím, obávám se že tam bude víc ... filosofie... než vaření.
ha - jeden bude v Prakulu koncem února. S indickým kuchařem.
Kurzy vaření | Škola vaření | Pražský kulinářský institut
http://www.prakul.cz/course/course-detail?courseId=1086
KURE
---
---
0:02:34 12.12.2017
VYHULENY_UFO
:
https://www.youtube.com/watch?v=MC4JRiy6Va0
:D
ADALIM
---
---
22:47:42 10.12.2017
1 odpověď
+1
ZUZKAOU
: díky za tip, ale i tak bych chtěla kurz:-)
Našla jsem toto:
http://www.radostzivota.org/kurz-vareni-nejdulezitejsich-receptu-indicke-kuchyne-p34
TOOMIX
---
---
19:10:48 10.12.2017
+1
JOHNNY
: na černém pivě
LORAIN
---
---
19:00:48 10.12.2017
+4
JOHNNY
: utopenci
TRISSIE
---
---
18:47:29 10.12.2017
JOHNNY
: osmažit s cibulí (spoustou cibule) a použít do zapékaných brambor.
naše guilty pleasure... zrovna jsem na to teď jedno balení špekáčků kupovala :-)
JAJITA
---
---
18:25:53 10.12.2017
JOHNNY
: na pivu k pivu?
JOHNNY
---
---
18:17:32 10.12.2017
4 odpovědi
Zbylo mi tady 10 kvalitnich spekacku - nejaky napady? Mely jit k ohni, ale z toho seslo a nechci je vyhodit - z casti asi udelam burtgulas ale vsech 10 jich tam nenarvu
DEVIL
---
---
20:39:11 9.12.2017
+1
ZUZKAOU
: jj to se moc nehodi. ted me napadlo ze to muzes hodit do slowcookeru! a nemusis se starat nic.. :)
s tou krupavou plochou je to pravda no
ANNNA
---
---
16:33:17 9.12.2017
+1
Naprosto! A to jsem musela udělat pár úkroků stranou od surovin (plnotučná hořčice, nic moc víno, sušený tymián...), a přesto to bylo fantastické.
PETATA
---
---
14:58:33 9.12.2017
ANNNA
: to jsem moc rada
ja jsem ho minuly tyden taky delala, ta omacka je uplne bozska, vid?
ANNNA
---
---
14:53:07 9.12.2017
1 odpověď
+2
PETATA
: Díly moc za tip na králíka v hořčičné omáčce. Králík sám o sobě v jednodušších úpravách mi moc nechutná, ale takhle byl skvělý!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam