ZUZKAOU: zila jsem dlouho v Norsku a pracovala i se Svedy, Dany.... varila jsem tam.
Polevek moc nemaji, kdyz ano, tezke smetanove, ale maji hraskovou a tu delaji jinak nez my, je sladsi. Rybi/krevetovou, kde by se dal jeji zaklad zamenit s kulajdou (ryby se pridavaji nakonec). Proto bych je nedelala, at neporovnavaji... Ceska, Skandinavska a napr Francouzska hrachovka... kazda chutna jinak a Cechum bude chutnat Ceska, Frantikum ta jejich atd... nezavdecis se.
S octem bych byla opatrna, porazi je (hlavne u tlaci atd...) Maji nizkoprocentni ocet a ten nas nedavaji.
Za me bych udelala vege gulas ideal do chleba pro show, a uspech budes mit, po gulasi se mi vzdycky olizovali jak Skandinavci, Anglani, v NYC=svetova naplava.
Gulas znaji vsichni, vsichni ho miluji, vege mas udelany za chvili, udelas ho kotel, pridas chleba a rohliky (jen bych nedavala houskove knedliky a syrovou cibuli.... to moc narodu nechape) a uspech mas zarucen! Driv jsem zkousela tvaruzky, korbacky, tlacenky, jelita, knedliky, chlebicky... prekombinovany....
Gulas + frgal/kynuty buchty => budou te milovat.