úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
TERA79
---
---
18:28:30 2.9.2018
+8
REONA
: Uz je to ve sklenickach a jeste to protahnu troubou. Pridala sem matu a chilli, chutna to paradne, ted jeste az se to odlezi, se uvidi.
POHODAVOLE
---
---
17:30:26 2.9.2018
TERA79
: přidej meloun a udělej smoothie.
IKA
---
---
0:30:08 2.9.2018
1 odpověď
TERA79
: Môj otec z nich varí strašne dobrý džem (ak sú figy príliš sladké, pridáva k nim aj trochu kyslejšie jablká.)
REONA
---
---
23:55:43 1.9.2018
1 odpověď
+3
TERA79
: Konkretni recept nemam, ale myslim, ze z fiku se dela chutney k syrum, zkusila bych tedy googlit timto smerem.
TERA79
---
---
18:49:35 1.9.2018
3 odpovědi
Mám mísu ve čtvrtek trhaných fíků, jsou sladké a měkké a už nám lezou i ušima, sousedstvo podarováno. Co s nima?
ZUZKAOU
---
---
18:10:12 28.8.2018
+2
TESSS
:
https://www.seriouseats.com/...harissa-is-the-customizable-condiment-of-your-sweet-spicy-dreams.html
TESSS
---
---
11:09:02 28.8.2018
1 odpověď
Nemate, pls, nekdo osvedceny recept na harissu?
AIJA
---
---
9:31:56 27.8.2018
+1
TOOMIX
:
Božkov je vońavější.
FITH
---
---
14:09:00 26.8.2018
TOOMIX
: Tuzemak staci,davas tam jen trosku :o)
TOOMIX
---
---
14:05:38 26.8.2018
2 odpovědi
FITH
: teď jen jestli tam dát Diplomático nebo Božkov tuzemák, mám doma oba
FITH
---
---
13:48:56 26.8.2018
1 odpověď
+1
TOOMIX
: Klevelu,udelej klevelu...
TOOMIX
---
---
13:36:20 26.8.2018
1 odpověď
Dostali jsme dost švestek a nestihnem to sníst. Předpokládám, že když je rozvařím s cukrem a citronovou šťávou, dám do skleniček a otočím dnem vzhůru, že vydrží. Nebo máte nějaký jiný nápad, kromě koláčů, knedlíků, zavaření a povidel? Díky
TRISSIE
---
---
21:28:39 23.8.2018
DEVIL
: díky! tak to jsem ji měla moc hustou, příště víc naředím.
DEVIL
---
---
20:20:01 23.8.2018
1 odpověď
TRISSIE
: konzistenci neco jako rajcatovej protlak, ale o trochu ridsi a vodnatejsi
TRISSIE
---
---
11:26:29 23.8.2018
1 odpověď
čemu byste konzistencí přirovnali Campbell's cream of XX soup?
(mám recept pro crockpot, do nějž je CCS potřeba; mám i recept, jak si ji vyrobit doma, ovšem trochu tápu v tom, zda mám správně konzistenci)
ADELHAIDA
---
---
10:23:53 23.8.2018
GUDRUN
: Delam si di mrazaku omacku na zpusob leča, jen vsechny suroviny nakrajim na daleko mensi kousky. Bez vajec a uzeniny. Variace na konecne dochuceni a vyuziti pri rozmrazovani jsou podobne jako u bolonske. Taky si ji hodlam navarit na sestinedeli, suroviny maji vrchol sezony:-)
AIJA
---
---
9:09:40 23.8.2018
GUDRUN
:
Perkelt.
MOODYCAT
---
---
7:40:59 23.8.2018
+5
FITH
: “Nechci nejakou, co muzu rychle uvarit.” “Tady mas omacku, co je hotova za pet minut.”
Vis jak :).
FITH
---
---
23:45:53 22.8.2018
1 odpověď
+1
GUDRUN
: Mam takovou oblibenou rychlovku,suroviny mam vzdy doma a nemusi se mrazit ani jinak uchovavat neb je hotova za pet minut. Olivovy olej ,sardelky, cherry rajcatka + syr.
DAHY
---
---
23:33:38 22.8.2018
+1
GUDRUN
: Prostě ragú s bílým vínem místo červeného a bez rajčat. Ten divočák snese i třeba sušené/mleté houby a hodně rozmarýnu, aby to nebyla jen varianta boloňské a bude to snad pořád autenticky italské.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam