úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
GLOBALISTA
---
---
21:28:04 30.10.2018
2 odpovědi
Známý z Vladivostoku dělal boršč z kapra.
SARAJ
---
---
20:28:00 30.10.2018
+9
moje babicka - narozena na Zakarpatske Ukrajine- tvrdila k borsci toto: je to jidlo chudych, dej tam maso co mas;) mimo drubeze jsem jedla behem detstvi vsechny vyjmenovane kombinace.
BUNDA
---
---
19:39:17 30.10.2018
MONROE
: já dával minulý týden, hovězí přední, vepřová kýta a moravské uzené.
TERKAXXX
---
---
16:02:41 30.10.2018
MONROE
: chápu, mě také. Budu dělat boršč tento týden. Já dělám i jen zeleninový boršč, když nemám žádné maso-přidám červenou čočku která boršč krásně zahustí.
Někde jsem četla, že se dává mix masa-vepřový, hovězí, a jehněčí tuším.
TERKAXXX
---
---
13:21:09 30.10.2018
+3
MONROE
: každá domácnost má jiný recept na boršč a používá jiný druh masa, univerzální recept neexistuje ;-)
EDERA
---
---
13:13:30 30.10.2018
AIJA
: Taky dělám jen z hovězích žeber.
AIJA
---
---
8:33:48 30.10.2018
1 odpověď
+5
MONROE
:
Náš ruský kolega tvrdí, že tam mají být tři druhy masa, ale připouští, že je to dost lokální záležitost.
Pokud chceš jen hovězí, tak klidne stačí žebra na polévku, je nejlevnější.
LUCIASHECK
---
---
17:20:34 29.10.2018
+1
MONROE
: Moje ukrajinska “guru” davala veprove plecko a hovezi zadni
KASUMI
---
---
17:00:14 29.10.2018
+4
MONROE
: ja davam nejaky hovezi predni a veprove plecko nebo kytu
REONA
---
---
16:50:51 29.10.2018
+2
MONROE
: Babička pocházela z Ukrajiny a dávala hovězí maso, ale nevím přesně jaké, každopádně víc, než že by obrala kosti.
TESSS
---
---
2:43:36 28.10.2018
VSICHNIMAME
: tak já to zkusím a dám vědět :)
VSICHNIMAME
---
---
21:45:02 27.10.2018
1 odpověď
+1
TESSS
: ne:)
TESSS
---
---
18:50:15 27.10.2018
1 odpověď
Mate nekfo zkusenost s vietnamskou dyni? Vypada trochu jako divná cuketa
REONA
---
---
21:15:53 25.10.2018
ELVIRA
: Kuře na paprice
ELVIRA
---
---
22:17:28 24.10.2018
TOOMIX
: to zní fajn, zkusím. Dík
TOOMIX
---
---
22:11:06 24.10.2018
1 odpověď
+3
ELVIRA
: delam krkovici. Vicemene jen sul, pepr, k tomu namoceny suseny houby, cibule, trochu podlit a nechat v troube/remosce do mekka
ELVIRA
---
---
22:06:04 24.10.2018
1 odpověď
TOOMIX
: nejakej odvedcenej recept? veprovy moc nepouzivam, jaka cast je na to dobra?
TOOMIX
---
---
21:59:58 24.10.2018
1 odpověď
ELVIRA
: vepřový na houbách
ADITU
---
---
21:18:14 24.10.2018
ELVIRA
: guláš bývá vděčný jídlo, ale to bude schovaný pod "takový ty klasiky"...?
ELVIRA
---
---
21:10:04 24.10.2018
RUTHLESS
: Bůček byl jako první!:)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam