úvod
témata
události
tržiště
Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
TOULASE
---
---
12:16:31 30.1.2019
±0
U nás byl králík taky pořád...
Nohy se smažily jako řízek (ty zadní se ještě napíchaly máslem ala Stroganov)
No a z vařeného hřbetu, Moravanky a majonézy se nakládal "rybí salát".
AIJA
---
---
9:25:54 30.1.2019
+2
JAJITA
:
Tak už to včera proběhlo. Chlap to perfektně vykostil, tak z toho byla závitky obalené slaninou a špenát s brknedlem.
JAJITA
---
---
17:03:03 29.1.2019
1 odpověď
AIJA
: dělala jsem na radu kolegyně se spoustou křenu a máslem, dobré to bylo ;)
SIRIUS
---
---
14:07:40 29.1.2019
k ty horcici neni vubec spatny pridat par kaparu
AIJA
---
---
11:46:19 29.1.2019
1 odpověď
+1
QUANTI
:
Do toho bych šla. Nechám je losovat. Na houbách nebo se špenátem nebo rektorikl:-)
QUANTI
---
---
11:44:02 29.1.2019
1 odpověď
http://www.rektorikl.cz/?p=18
jednou jsem to zkoušela doma, ne přímo tenhle recept, ale byl hodně podobný, zásadní jsou cibulky, rajčata a koření...
AIJA
---
---
11:43:54 29.1.2019
+1
QUANTI
:
Nemusíš hledat, to nějak vykouzlím, to nebude nic složitého.
QUANTI
---
---
11:42:06 29.1.2019
1 odpověď
AIJA
: zajímavého ne, ale ráda mám s plátky bůčku, spoustou česneku a jako přílohu brknedlík a špenát. Jo a hrozně mi chutnal v Řecku jako stifado, ale nevím, jestli najdu adekvátní recept.
AIJA
---
---
11:38:21 29.1.2019
BALAENA
:
Hmmm na houbách by to taky šlo. Na boubách jsem už dusila kdeco, ale králíka ještě ne:-)
AIJA
---
---
11:36:56 29.1.2019
TOOMIX
:
To je podobné jako to moje na cibuli a na slanině, hořčici jsem porce taky potřela:-)
TOOMIX
---
---
11:24:15 29.1.2019
1 odpověď
AIJA
: napíchat ho slaninou, osolit, opepřit, popatlat horčicí (dijonská nebo nějaká hrubozrnná), podlít a šup do trouby. K tomu knedlík/rýže/brambory
BALAENA
---
---
10:33:47 29.1.2019
1 odpověď
na houbách... hmmm, musím koupit králíka
ATOMIKS
---
---
10:27:47 29.1.2019
nebo králíka na zelenině a černým pivu
AIJA
---
---
10:24:57 29.1.2019
RUTHLESS
:
Aaaa, to mi asi ušlo...?
RUTHLESS
---
---
10:23:05 29.1.2019
1 odpověď
+4
AIJA
: horcice, horcice, horcice... a ryze :) mistni velmi oblibeny recept.
AIJA
---
---
10:16:48 29.1.2019
3 odpovědi
Tak jsem od předvánoc postupně rabovala mrazák, abych ho mohla odmrazit a umýt. Našla jsem tam tři! králíky. Toho posledního nějak nevím jak. Měli jsme na smetaně s knedlíkem, na slanině a cibuli s bramborama a pak s kaší...A dál? Máte někdo něco králičího zajímavého?
JAJITA
---
---
10:42:58 25.1.2019
+1
díky za tipy, přidala jsem ji do perkeltu k masu
a ano, brzy koupím další :)
AIJA
---
---
10:24:31 25.1.2019
+2
JAJITA
:
Anebo jen opražit na másle a pak dát do salátu...jakéhokoliv.
Hele, a máš tý hlívy opravdu dost? Takových nápadů...to budeš muset ještě přikoupit:-)
BLANCHE1
---
---
9:49:48 25.1.2019
±0
JAJITA
: Vyborna je taky udelana na zpusob drstkove polevky, udelat proste jako drstkovou, jen misto drstek pouzit nakrajenou hlivu.
APRILMOUSE
---
---
7:49:37 25.1.2019
+1
JAJITA
: delam i rychlovku na masle s kminem jen tak opect :-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam