úvod
témata
události
tržiště
Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
TOULASE
---
---
12:16:31 30.1.2019
±0
U nás byl králík taky pořád...
Nohy se smažily jako řízek (ty zadní se ještě napíchaly máslem ala Stroganov)
No a z vařeného hřbetu, Moravanky a majonézy se nakládal "rybí salát".
AIJA
---
---
9:25:54 30.1.2019
+2
JAJITA
:
Tak už to včera proběhlo. Chlap to perfektně vykostil, tak z toho byla závitky obalené slaninou a špenát s brknedlem.
JAJITA
---
---
17:03:03 29.1.2019
1 odpověď
AIJA
: dělala jsem na radu kolegyně se spoustou křenu a máslem, dobré to bylo ;)
SIRIUS
---
---
14:07:40 29.1.2019
k ty horcici neni vubec spatny pridat par kaparu
AIJA
---
---
11:46:19 29.1.2019
1 odpověď
+1
QUANTI
:
Do toho bych šla. Nechám je losovat. Na houbách nebo se špenátem nebo rektorikl:-)
QUANTI
---
---
11:44:02 29.1.2019
1 odpověď
http://www.rektorikl.cz/?p=18
jednou jsem to zkoušela doma, ne přímo tenhle recept, ale byl hodně podobný, zásadní jsou cibulky, rajčata a koření...
AIJA
---
---
11:43:54 29.1.2019
+1
QUANTI
:
Nemusíš hledat, to nějak vykouzlím, to nebude nic složitého.
QUANTI
---
---
11:42:06 29.1.2019
1 odpověď
AIJA
: zajímavého ne, ale ráda mám s plátky bůčku, spoustou česneku a jako přílohu brknedlík a špenát. Jo a hrozně mi chutnal v Řecku jako stifado, ale nevím, jestli najdu adekvátní recept.
AIJA
---
---
11:38:21 29.1.2019
BALAENA
:
Hmmm na houbách by to taky šlo. Na boubách jsem už dusila kdeco, ale králíka ještě ne:-)
AIJA
---
---
11:36:56 29.1.2019
TOOMIX
:
To je podobné jako to moje na cibuli a na slanině, hořčici jsem porce taky potřela:-)
TOOMIX
---
---
11:24:15 29.1.2019
1 odpověď
AIJA
: napíchat ho slaninou, osolit, opepřit, popatlat horčicí (dijonská nebo nějaká hrubozrnná), podlít a šup do trouby. K tomu knedlík/rýže/brambory
BALAENA
---
---
10:33:47 29.1.2019
1 odpověď
na houbách... hmmm, musím koupit králíka
ATOMIKS
---
---
10:27:47 29.1.2019
nebo králíka na zelenině a černým pivu
AIJA
---
---
10:24:57 29.1.2019
RUTHLESS
:
Aaaa, to mi asi ušlo...?
RUTHLESS
---
---
10:23:05 29.1.2019
1 odpověď
+4
AIJA
: horcice, horcice, horcice... a ryze :) mistni velmi oblibeny recept.
AIJA
---
---
10:16:48 29.1.2019
3 odpovědi
Tak jsem od předvánoc postupně rabovala mrazák, abych ho mohla odmrazit a umýt. Našla jsem tam tři! králíky. Toho posledního nějak nevím jak. Měli jsme na smetaně s knedlíkem, na slanině a cibuli s bramborama a pak s kaší...A dál? Máte někdo něco králičího zajímavého?
JAJITA
---
---
10:42:58 25.1.2019
+1
díky za tipy, přidala jsem ji do perkeltu k masu
a ano, brzy koupím další :)
AIJA
---
---
10:24:31 25.1.2019
+2
JAJITA
:
Anebo jen opražit na másle a pak dát do salátu...jakéhokoliv.
Hele, a máš tý hlívy opravdu dost? Takových nápadů...to budeš muset ještě přikoupit:-)
BLANCHE1
---
---
9:49:48 25.1.2019
±0
JAJITA
: Vyborna je taky udelana na zpusob drstkove polevky, udelat proste jako drstkovou, jen misto drstek pouzit nakrajenou hlivu.
APRILMOUSE
---
---
7:49:37 25.1.2019
+1
JAJITA
: delam i rychlovku na masle s kminem jen tak opect :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
18:19:32 24.1.2019
JAJITA
:
https://paleosnadno.cz/recept/hlivove-skvarky/
ADELHAIDA
---
---
17:18:54 24.1.2019
+1
JAJITA
: Já mám moc ráda hlívu na slanině a víně. Když se slanina na pánvi trochu vypeče, přidáš muškátový oříšek, bílý pepř, pak trochu orestuješ hlívu a nakonec přileješ bílé aromatičtější víno. Dobrý je to s bagetou, nebo třeba s těstovinama.
JAJITA
---
---
16:56:03 24.1.2019
+1
87HIGHFLYER
: ehm, proč mě to nenapadlo samotnou?
díky moc ;)
87HIGHFLYER
---
---
16:47:58 24.1.2019
1 odpověď
+1
JAJITA
: guláš, stir fry do číny, fake paštika, "trhaná" jako náplň do nějaký placky / housky / rohlíku.
JAJITA
---
---
15:56:48 24.1.2019
6 odpovědí
mohla bych od vás dostat tip, co s hlívou?
zcela konzervativně z ní vařím jen polívku, na kterou ale nemám chuť a krabička s ní v lednici za pár dní umře :)
díky
ANABEL_LEE
---
---
10:44:57 24.1.2019
ADELHAIDA
: rika se tomu čons .)
EDERA
---
---
21:23:43 22.1.2019
+1
GUDRUN
: Tak holt počkej na sezonu - z čerstvých fazolek a rajčat to půjde taky.:-D
GUDRUN
---
---
21:20:49 22.1.2019
1 odpověď
EDERA
: dneska spácháno, bezva, dobrý to je. jen to je na mě moc obalový jídlo, plechovka od rajčat a pytlík od fazolek, ale sem tam jako rychlovku to dáme.
BARA_ONLY_ONE
---
---
21:12:09 20.1.2019
DEVIL
: No já právě myslím po otevření balení :-))
DEVIL
---
---
20:48:59 20.1.2019
1 odpověď
BARA_ONLY_ONE
: Pokud je ve vakuu tak ji bude v lednici fajn. Pred kozumaci dat ven do pokojovy teploty a po otevreni baleni co nejdriv snist jinak ti to poreze dasne..
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam