úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
AIJA
---
---
11:46:19 29.1.2019
1 odpověď
+1
QUANTI
:
Do toho bych šla. Nechám je losovat. Na houbách nebo se špenátem nebo rektorikl:-)
QUANTI
---
---
11:44:02 29.1.2019
1 odpověď
http://www.rektorikl.cz/?p=18
jednou jsem to zkoušela doma, ne přímo tenhle recept, ale byl hodně podobný, zásadní jsou cibulky, rajčata a koření...
AIJA
---
---
11:43:54 29.1.2019
+1
QUANTI
:
Nemusíš hledat, to nějak vykouzlím, to nebude nic složitého.
QUANTI
---
---
11:42:06 29.1.2019
1 odpověď
AIJA
: zajímavého ne, ale ráda mám s plátky bůčku, spoustou česneku a jako přílohu brknedlík a špenát. Jo a hrozně mi chutnal v Řecku jako stifado, ale nevím, jestli najdu adekvátní recept.
AIJA
---
---
11:38:21 29.1.2019
BALAENA
:
Hmmm na houbách by to taky šlo. Na boubách jsem už dusila kdeco, ale králíka ještě ne:-)
AIJA
---
---
11:36:56 29.1.2019
TOOMIX
:
To je podobné jako to moje na cibuli a na slanině, hořčici jsem porce taky potřela:-)
TOOMIX
---
---
11:24:15 29.1.2019
1 odpověď
AIJA
: napíchat ho slaninou, osolit, opepřit, popatlat horčicí (dijonská nebo nějaká hrubozrnná), podlít a šup do trouby. K tomu knedlík/rýže/brambory
BALAENA
---
---
10:33:47 29.1.2019
1 odpověď
na houbách... hmmm, musím koupit králíka
ATOMIKS
---
---
10:27:47 29.1.2019
nebo králíka na zelenině a černým pivu
AIJA
---
---
10:24:57 29.1.2019
RUTHLESS
:
Aaaa, to mi asi ušlo...?
RUTHLESS
---
---
10:23:05 29.1.2019
1 odpověď
+4
AIJA
: horcice, horcice, horcice... a ryze :) mistni velmi oblibeny recept.
AIJA
---
---
10:16:48 29.1.2019
3 odpovědi
Tak jsem od předvánoc postupně rabovala mrazák, abych ho mohla odmrazit a umýt. Našla jsem tam tři! králíky. Toho posledního nějak nevím jak. Měli jsme na smetaně s knedlíkem, na slanině a cibuli s bramborama a pak s kaší...A dál? Máte někdo něco králičího zajímavého?
JAJITA
---
---
10:42:58 25.1.2019
+1
díky za tipy, přidala jsem ji do perkeltu k masu
a ano, brzy koupím další :)
AIJA
---
---
10:24:31 25.1.2019
+2
JAJITA
:
Anebo jen opražit na másle a pak dát do salátu...jakéhokoliv.
Hele, a máš tý hlívy opravdu dost? Takových nápadů...to budeš muset ještě přikoupit:-)
BLANCHE1
---
---
9:49:48 25.1.2019
±0
JAJITA
: Vyborna je taky udelana na zpusob drstkove polevky, udelat proste jako drstkovou, jen misto drstek pouzit nakrajenou hlivu.
APRILMOUSE
---
---
7:49:37 25.1.2019
+1
JAJITA
: delam i rychlovku na masle s kminem jen tak opect :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
18:19:32 24.1.2019
JAJITA
:
https://paleosnadno.cz/recept/hlivove-skvarky/
ADELHAIDA
---
---
17:18:54 24.1.2019
+1
JAJITA
: Já mám moc ráda hlívu na slanině a víně. Když se slanina na pánvi trochu vypeče, přidáš muškátový oříšek, bílý pepř, pak trochu orestuješ hlívu a nakonec přileješ bílé aromatičtější víno. Dobrý je to s bagetou, nebo třeba s těstovinama.
JAJITA
---
---
16:56:03 24.1.2019
+1
87HIGHFLYER
: ehm, proč mě to nenapadlo samotnou?
díky moc ;)
87HIGHFLYER
---
---
16:47:58 24.1.2019
1 odpověď
+1
JAJITA
: guláš, stir fry do číny, fake paštika, "trhaná" jako náplň do nějaký placky / housky / rohlíku.
JAJITA
---
---
15:56:48 24.1.2019
6 odpovědí
mohla bych od vás dostat tip, co s hlívou?
zcela konzervativně z ní vařím jen polívku, na kterou ale nemám chuť a krabička s ní v lednici za pár dní umře :)
díky
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam