DAWIDOS: toz byl to experiment, takze jsem smichala par ruznych indickych receptu na egg makhani s tim, ze to pak kdyztak doladim.
Do dvoudecoveho hrnku nasypat kesu, zalit vodou. Uvarit 4 vejce, oloupat, nekolikrak propichat vidlickou. Na velke panvi rozehrat lzici masla, opict na ni vejce ze vsech stran. Udela to zkaramelizovanou pevnejsi krusticku na povrchu bilku. Vyndat vejce, misto nich dat do panve 3 mensi nasekane cibule a pomalu opikat do zlatova. Pridat lzicku nasekaneho zazvoru, strouzek cesneku a cheatovala jsem lzickou korenici smesi Shan Butter Chicken. Kdyz se koreni rozvoni, slit kesu, nasypat ho na panev, zalit pulkilovkou rajcatove passaty. Vratit do toho vejce a jak jsem to michala a rajcatovy sos houstl, postupne tam padlo pul kostky masla. Po necele pulhodince vylovit vejce a obsah panve do hladka rozmixovat. Hotova omacka mi prisla trochu moc husta, tak jsem ji jeste doredila cca deckou kokosoveho mleka. Smetanu by to taky sneslo.
Vyslo to na 2 dospele a 2 slusne velke detske porce.