ZUZKAOU: Ted to presne nechapu. Co je spatne na Gennaro Contaldovi?
Me vadilo v jeho starsich poradech, kdy dost plytval se surovinami. Treba v jednom zaberu pouzil zloutky a vyhodil skorapku s bilky, ale to je mnoho let dozadu. BTW - tohle jsem teda zahledl i v realu u jednoho jineho Itala a dost me to mrzelo a ozval jsem se. Jsem v tomhle idealista a jakekoliv plytvani s potravinami se mi prici a ozvu se vzdycky.
Ale jinak ta sebechvala u vareni je soucast toho ze to cloveka bavi. Ja kdyz delam lidem nejake vymazlene jidlo, steaky, grilovane bataty, vsechny ty malickosti kolem. Stopuju stopkama, merim teplotu, tak take svym hostum rikam - museli jste prijet az sem, abyste konecne ochutnali nejake opravdu skvostne jidlo :D A jako nadsazku to jen rikam, ale myslim to doopravdy :D