DEVIL: hele z chlebový, zejména severoamerický chlebový budou takový žvejkavější, protože vyšší obsah lepku a ještě dlouhé kynutí.
Asi z toho nebudeš mít pocit "aaach, to jsou rohlíky mého dětství", ale prostě budeš mít dobrý jemný bílý pečivo.
Pokud teď máš omládek do kterého hodláš nasypat mouku, vodu a sádlo, tak z toho udělej těsto a nech ho vykynout, pak rozválejj, umote rohlíky, nech je kynout umotaný a upečt.
Pokud chceš těsto zamrazovat, tak jo, chovej se k tomu jako k tomu pizza těstu - zamraž po vytvoření těsta, před použitím vyndej z mrazáku - asi večer a nech rozmrznout a nakynout.
S tím že tam není přebytek kvasnic jako v normálním kynutém pečivu, tak se holt hůř odhaduje jak dlouho to bude kynout a musí se naučit mít v oku, jak to vypadá když je to nakynutý a jak to vypadá když je to nedokynutý (výsledek není nadýchanej) a co to dělá když to překyne (je to placatý, pokud se to nepeče ve formě).