ISCH:
Vezmeš kuřecí prsa a rozkrojíš je podél, tak aby si získala podobně tlusté plátky. Posolíš je, jestli chceš být autentická tak přidáš i trochu glutamátu, posypeš trochou chilli a pěti kořeními a tak lžící škorbu na 200 g masa. pořádně to obalíš. Pak k tomu přidáš trochu sojové omáčky a bílek a celé to promícháš. Dáš to pře noc do ledničky.
před vařením to ještě obalíš v jedné vrstvě škrobu a smažíš v docela vysoké vrstvě oleje.
Vezeš lžičku škrobu, rozmícháš ji s panákem sojovky, panákem čínského vína na vaření/sladší bílé víno, trochou cukru a kořením pěti vůní. pokud máš doma ústřicovou omáčku, tak ji tam dej. a pak tam přidej tak deci vody.
mezi tím vedle do woku dáš trochu oleje, na něm opečeš česnek a zázvor na plátky, vyndáš to když to začne hnědnout, pořádně ten olej rozpálíš a těsně před tím, než začne kouřit tam dáš zeleninu kteoru chceš použít - třeba cibuli, mrkev a papriku, chvíli to restuješ a pak na to naliješ máčený škrob a počkáš až to zhoustne. POsléze tam přidej maso, pokud chceš aby bylo obalené v omáčce a nebo ho dej na tu zeleninu. Pokud toho nedělá moc a děláš to na velké pánvi a máš ji fakt horkou, je ta zelenina za chviličku hotová.
Směs pěti koření – Wikipedie
https://cs.wikipedia.org/wiki/Sm%C4%9Bs_p%C4%9Bti_ko%C5%99en%C3%AD