úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
BONEMINA
---
---
14:16:18 14.7.2020
±0
RAINBOF
: Jj, normálně do těsta. Jsou pak vláčnější a dýl vydrží. Třeba u Cuketky:
https://recepty.cuketka.cz/housky/
RAINBOF
---
---
14:12:16 14.7.2020
1 odpověď
BONEMINA
: do housek ?
No ted je to 5 sklenic :)
BONEMINA
---
---
14:01:50 14.7.2020
1 odpověď
+1
KOCHANSKA_CH
: Je to jednoduché, jen osolené sádlo a do něj vmíchaná strouhaná jabka a cibule, oboje nastrouhané nahrubo.
RAINBOF
: Dost sádla zahučí do housek a rohlíků, na konfitování, do pagáčů, do paštik... co je to přebytek sádla? :)
JESTEDMAN
---
---
13:08:57 14.7.2020
sem jsi vzpomněl na houbové škvarky, to musím letos dát
KOCHANSKA_CH
---
---
12:49:24 14.7.2020
1 odpověď
BONEMINA
: To musím zkusit vyrobit!
KURE
---
---
12:48:50 14.7.2020
RAINBOF
: Rillettes de porc. jen místo syrovýho sádla použij to tvý už vyškvařený.
RAINBOF
---
---
12:21:09 14.7.2020
3 odpovědi
DEVIL
: hm, no ja to sadlo kupuju kvuli tomu ze zeru ty skvarky (teply skvarky znas to). To me moc netesi teda. Co jinyho s prrbytkem sadla ? Davam ho vsude mozne ale ted ho mam vic...
JESTEDMAN
---
---
10:20:36 14.7.2020
BRUKEV
: satay
BONEMINA
---
---
23:26:33 13.7.2020
1 odpověď
+1
Jste mi teď připoměli jablečno cibulové sádlo, co jím vždycky jednou do roka na jedné víkendové akci. Častěji by mě to asi zabilo, ale tři chleby s tímhle jsou snídaně šampionů :)
DEVIL
---
---
23:01:48 13.7.2020
1 odpověď
+2
RAINBOF
: musis vzit par skvarku, osolit a ty bud pokryplit nozem najemno nebo lip rozlehat tycakem a zamichat do toho sadla. pak to bude ok.
ja ty skvarky presolim a dam do sadla a poradne smicham. sadlo prechovavam volne venku a mam ho jako soleny maslo. ktery ma normalni shelf life mimo lednici. staci ho mit jen ve tmavym kontajneru a nezlukne ti jakobys mel normalne nesoleny mimo lednici.
RAINBOF
---
---
18:00:01 13.7.2020
1 odpověď
RUTHLESS
:
Včera jsem sádlo zkoušel osolit a právě že se to nepovedlo. Sůl, zřejmě je dole (ji tam jasně vidim) bez známek toho že by se jí chtělo rozpouštět.
... počkat ty myslíš za studena (hm proč mě to nenapadlo) :)
BRUKEV
---
---
17:53:31 13.7.2020
MIFKAL
: dělat špízy mě vždy bavilo :D
RUTHLESS
---
---
17:50:18 13.7.2020
1 odpověď
RAINBOF
: Jinak na tvou otázku.
1.) Vzal bych sádlo
2.) cokoli chceš přidat do sadla nasekej nadrobno
3.) osol, případně přidej jiné kořeni
4.) zamichej
JAJITA
---
---
17:48:11 13.7.2020
-1
RAINBOF
: tvoje vizitka, moudrý muži ;-)
RAINBOF
---
---
17:28:56 13.7.2020
1 odpověď
-2
JAJITA
: minus za troling. Snad se z toho nesložíš, kdyžtak pomoc zde: 284016111
JAJITA
---
---
17:25:28 13.7.2020
1 odpověď
-1
RAINBOF
: minus za to, že ty píšeš jak negramot :-0
:-D
MIFKAL
---
---
17:13:14 13.7.2020
1 odpověď
+2
BRUKEV
: Já jsem na takovýhle věci fanynka kuřecích paliček. Jde udělat pár různejch variant, je s tím nejmíň patlání, málokdo to vysloveně nesnese.
Špízy jsou jako fajn, ale pro 20 lidí je to asi o tři kroky víc, než jsem ochotná dělat.
RAINBOF
---
---
17:02:42 13.7.2020
2 odpovědi
Nevíte jak se dělá bylinkové sádlo? Třeba s česnekem?
Normálně v krámě se to prodává "škvarková pomazánka" je to ale ve skutečnosti jen sádlo se solí a takovým poměrně ubohým podílem škvarků (vpodstatě jsou tam naházený řádově kusy pro efekt).
Trošku se mi přemnožilo doma sádlo tak jsem si říkal že si udělam super pomazánky.
SIRIUS
---
---
16:54:52 13.7.2020
+1
BRUKEV
: nikdy neudelas chybu kdyz kureci nahradis krutim, idealne hornim stehnem at uz v jakekoliv uprave
TOOMIX
---
---
16:41:49 13.7.2020
+1
BRUKEV
:
Kebab na jehle | KITCHENETTE
https://kitchenette.cz/clanek/kebab-na-jehle
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam