SCARA1989: jestli máš doma crockpot, tak tohle je da best, co se dá dělat se stehnama (asi by to šlo i při velmi nízkých teplotách přikryté v troubě, ale tam to nemám vyzkoušené, takže nevím teploty/časy):
(recept by ID FOXA, komu čest, tomu čest)
krůtí stehna z pomalého hrnce
do PH kousek másla (cca 50g, ale není nutné), na to osolené krůtí stehno nebo dvě, zalít trochou vody a na high péct 9 hodin.
Šťávu možno zahustit jíškou (v tom případě vody více a obejde se bez másla) na gravy, nebo nechat, jak je.
u autorky se servíruje s rýží, u nás s bramborovou kaší a vařenou zeleninovou směsí (hrášek+karotka+kukuřice, ale dovedu si k tomu představit brokolici+květák+karotku nebo něco podobného). Ideální pro večery, kdy chce člověk něco, co vypadá slavnostně, chutná luxusně, ale zabere minimum času.