• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci

    ADMINISTRÁTOŘI:
    Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
    (všechna práva)
    rozbalit záhlaví
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BRUKEV: paráda ;) díky
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KUBAN88: btw, díky za kulinářskou vzpruhu. Nastalo nějaké hluché období v kuchyni, pořád se točilo to samé, chtělo to inspiraci, tím spíš, že jsou doma obě děti. A už ted vidím, že nechám potěr, at si vybere každý tři recepty, které s náma uvaří.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KUBAN88: o jídle na víkend je rozhodnuto
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    RUTHLESS: Jestli klidne tipove lowcost, tak ja bych v tomhle pocasi udelala bramborovej krem s parmezanem a zelenym hraskem (oboji pridavat az po mixovani a dat si pozor, aby syra nebylo moc a polivka byla pri servirovani tepla :-D), ravioli bych napchala ricottou s bylinkama, idealne treba se salveji, a prelila jenom hodne zhnedlym maslem, a jako hlavni saltimboccu po rimsku (a mozna bych si ji zavariovala klidne s veprovou kytou) s pecenejma bramborama
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Mam hlad:)))
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Predkrm nejakou kremovou kureci polivku treba s kaderabkem?
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    RUTHLESS: Polévku minestrone, ravioli naplnit ricottou se špenátem, a jako masitej chod saltimbocu. Ta je sice původně telecí, ale dobrý a zajímavý je to i z jinýho masa.
    AMANT
    AMANT --- ---
    RUTHLESS: chapu no, je to dost osobity, ale na podzim nebo do sychrava super, zaklad delam z osmahlyho porku a vohulim to trochou chilli:)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    AMANT: Nemám ho rad :-D ale mohla by no.
    AMANT
    AMANT --- ---
    RUTHLESS: polivcicka bude? dynovy krem? je sezona, stoji to par supu:)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Prosím. Potrebuju poradit nějaký italsky menu. Chtel bych nějaký tri čtyři chody. Dezert už mám. Chci určitě nějaký domácí těstoviny (a stopro nějaký ravioli, dvě tri velký na talíř a nejakou omáčku). A klidně tipove lowcost. Nemusí tam byt velký chod s extra speciálním masem.

    Co byste udělali? Dekuju :-)
    TESSS
    TESSS --- ---
    THEODORT: ne, je to komorní filharmonie ze samejch pozounu
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    co je to worchester? neco jako orchestr?
    DAHY
    DAHY --- ---
    TESSS: Lea & Perrins je původní anglický výrobce. Měli by mít třeba v Icelandu nebo Candy Store. Čekal bych, že i ve větších supermarketech jí budou mít. Není to zase taková vzácnost.
    TESSS
    TESSS --- ---
    Mam dotaz, kde koupit dobry Worchester? Praha idealne 6, 7, 5. Nebo s jakou znackou mate dobrou zkusenost? Dik
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TUILE: Jo. Delali jsme to takhle přesně. A jde to. A pak smichat s majonezou a stejně upraveným lilkem (a ochutit samozřejmě) a je to top dip
    TUILE
    TUILE --- ---
    ZUZKAOU: to by slo asi i hodit do grilu, co?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TUILE: upéct v ohni, normálně ji vrazíš na uhlíka, až vnější šlupka zčerná ;-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam