ZUZKAOU: to je v prdeli, fakt. stejne jako s kombuchou. kdy radej dat ja nevim asi 300g cukru na 4l. tak ja uplnej kombucha panic je poslech a pak mi zrala snad 6 tejdnu, nez se ji ten cukr povedlo zkysnout. ted vajecnak, vosi hnizda sem ze 400g dal 150 a pruser... ja se fakt rozbrecim, nebo zalozim papira!
zejtra me ceka dalsi cukerny dobrodruzstvi opet v oboru, v nemz sem totalni panic - zcedit 96% lih s citronovou kurou a zredit cukrovou vodu, aby vzniklo 35ti procentni limoncello. v receptech zas pisou cukr/voda 1:1, tak to sem zvedavej jak to bude.
otazka teda je: vi nekdo kolik tam toho cukru mam dat, aby to nebylo hnusny ale zaroven preslazeny? mam 750ml lihu - naky ztraty asi budou. abych mel 35% limoncello, mam dat podle kalkulatoru 1.31l cukerny vody. ted du spat a verim vam, ze mi sem napisete, ze jo a zejtra nebude kovbojka prelevani, doslazovani atp.