Predbezný dotaz na jídlo pro cca 50 až 65 osob. Uvítám i teoretické tipy i prověřené rady z praxe.
Akce: letní "garden party" po svatbě (mikro svatba nyní, akce venku až pokud se rozvolní). Začátek cca 14 hodin, konec nejlépe do půlnoci. Lidi budou průběžně přicházet i odcházet, málokdo vydrží celou dobu. I to posvatební berte s rezervou, bude tam rodina a kamarádi, máme děcka, jsme spolu skoro 20 let, tak si nehrajeme na superčuprcool fialově laděnou a do detailu vyladěnou oslavu nějaké mladé princezničky, atd.
Místo: zázemí vesnického fotbalového klubu :D (hrnce, várnice, sporáky, udírna, gril,...)
Budget: ani moc, ani málo. Univerzální pokrmy, žádné výzkumy.
Co tak připravit, aby se všichni průběžně krmili?
Základ bude guláš, to můžou všichni. Tak jak se budou trousit, bude se prostě rozdávat. Ze sladkého budou základ frgály, doplněné o nějaké vdolky. Pití čepované pivo, nějaké minerálky, víno, tam problém nevidím.
To je základ, aby nikdo neumřel hlady. Co tak k tomu nadělat? Trochu tápu zatím v organizaci, nevím, kolik lidí bude vyčleněno na obsluhu. Grilovaná kuřata? Špízy? Objednat sele? Nějaký tip na bezmasá jídla? Různé zeleninové mísy určitě uděláme, nějaké variace na řecké saláty,...
Jak říkám, nechci žádné výzkumy, ale rád se nechám inspirovat. Spíš bych chtěl, aby to bylo co nejjednodušší, at se zbytečně nikdo nehoní. Nechceme z toho dělat akci s X druhy jídel.