• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    TESSS
    TESSS --- ---
    Muzu mleko naredit 12% smetanou? Bude to mit vliv na mnozstvi tuku? Je to do peceni.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    KURE: Zrovna dneska jsem vařil cizrnu na paprice s pórkem a jestli máš cirznu v konzervě, tak je to rychlovka. Jestli je to teda dost gulášovitý
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KURE: bramborvý guláš, segedín, guláš z vepřoveho anebo krutího masa.
    KURE
    KURE --- ---
    prosim poraďte nějakou relativně rychle hotovou verzi guláše, nebo gulášovitého pokrmu.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    MOODYCAT: Pokud si to v japonsku nekdy mela, tak pochopis ze to neni *jen* chleba s vajickovou pomazanou. :)
    Ale to je jedno.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    MOODYCAT: musis to dat ale na toustovej chleba a ukrojit tomu ze vsech stran kuru..
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DOOMBRINGER: Takze pockat, nas chleba s vajickovkou je ve skutecnosti fancy japanese egg sandwich? :D
    MIST
    MIST --- ---
    ANNIKA: babicka prebytek vajec nakladala do vodniho skla.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    a quiche sežerou děsně vajec a dají se zamrazit na dobu bez vajec.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ANNIKA: můžeš oddělovat žloutky od bílků a mrazit to. bílky uplně vpohodě, žloutky je potřeba dukladně zavakuovat. Další varianta je žloutky zahrabávat do miso pasty. https://cookingwithdog.com/recipe/egg-yolk-misozuke/

    nejjednodušší mi ale přijde je prodávat dál :-D
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Nějaké tipy, jak zpracovat vejce? Splasilo se nám pribuzenstvo a mám tu husí smršť... Klidně i tipy na konzervaci. Jedeme fritaty a piškoty a peču jak splasena, ale není to v lidských silách v běžném režimu spotřebovat.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ADELHAIDA: Zacina grilovaci sezona...

    Persian Chicken Joojeh Kebabs | Picture the Recipe
    https://picturetherecipe.com/recipes/persian-chicken-joojeh-kebabs/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOIRAIN: kapustove karbanatky, golubce, švedske masove kuličky, čevapy či koft, pirožky

    AKO UROBIT UKRAJINSKE HOLUBCE, Как делать голубцы,PLNENE ZELNE LISTY, HOLUBKY
    https://www.youtube.com/watch?v=kVTtYicDY1M


    Perfect MEATBALL Recipe! 🥇Must Try the Turkish way: Magical KOFTE 🏆🎯🥳
    https://www.youtube.com/watch?v=G8qM6CYDrMg


    Šiš ćevapi u Somunu / lepinji kompletan recept - Sašina kuhinja
    https://www.youtube.com/watch?v=iZwM-eljv50
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MOIRAIN: kuličky
    APPU
    APPU --- ---
    MOIRAIN: dělám z něj pikantní směs na topinky. Udělám toho hodně a po kouskách zamrazim.
    Cibule, česnek slanina, mletý, ajvar a chilli
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    potřebuju nějakou inspiraci, co s mletým hovězím, chtěla bych zkusit něco jiného, než boloňské ragú nebo chili con carne, podmínkou je dobrá mrazitelnost jídla
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ZUZKAOU: hezky to vonelo a bylo to takovy tmavy ale chut normalni, takova navinule horkosladka. podle me se musi safranova voda vyraznejs zredukovat, aby byla jo citit chut. kdyz se da do rejze, ta ji pohlti a nic moc neochuti, spis obarvi.
    ADELHAIDA: no s kralikem to zkus, ale dal bych tam i naky dalsi maso, kralik to je obliznuti par kosti a kdyz uz ten safran pouzivas...do paelly je to klasika no, tam to zabarvi rejzi hlavne. v ty bujabeze by mohl bejt obstojnej, ja ji delal ale jen jednou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam