úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
VSICHNIMAME
---
---
9:47:36 23.5.2021
TESSS
: pokud to bude něco obyčejného, jde o konzistenci, trochu tuku navíc neuškodí.
TESSS
---
---
9:26:51 23.5.2021
1 odpověď
VSICHNIMAME
: jeste nevim ;)
VSICHNIMAME
---
---
9:16:46 23.5.2021
1 odpověď
TESSS
: není to pak naredit, ale spíše doplnit. Můžeš. Do jakého těsta to chceš použít?
TESSS
---
---
8:54:48 23.5.2021
1 odpověď
Muzu mleko naredit 12% smetanou? Bude to mit vliv na mnozstvi tuku? Je to do peceni.
KOZINA
---
---
17:25:34 19.5.2021
+3
KURE
: Zrovna dneska jsem vařil cizrnu na paprice s pórkem a jestli máš cirznu v konzervě, tak je to rychlovka. Jestli je to teda dost gulášovitý
QUANTI
---
---
17:22:43 19.5.2021
+1
KURE
: segedín z uzeného kuřete
https://www.ceskatel
evize.cz/porady/1008
4897100-kluci-v-akci
/1137-recepty/58-seg
edin-z-uzeneho-kuret
e/
ZUZKAOU
---
---
16:34:45 19.5.2021
+1
KURE
: bramborvý guláš, segedín, guláš z vepřoveho anebo krutího masa.
KURE
---
---
16:16:33 19.5.2021
3 odpovědi
prosim poraďte nějakou relativně rychle hotovou verzi guláše, nebo gulášovitého pokrmu.
DOOMBRINGER
---
---
12:00:23 19.5.2021
MOODYCAT
: Pokud si to v japonsku nekdy mela, tak pochopis ze to neni *jen* chleba s vajickovou pomazanou. :)
Ale to je jedno.
DEVIL
---
---
8:27:23 19.5.2021
+2
MOODYCAT
: musis to dat ale na toustovej chleba a ukrojit tomu ze vsech stran kuru..
MOODYCAT
---
---
7:21:26 19.5.2021
2 odpovědi
+2
DOOMBRINGER
: Takze pockat, nas chleba s vajickovkou je ve skutecnosti fancy japanese egg sandwich? :D
MIST
---
---
20:48:51 18.5.2021
+2
ANNIKA
: babicka prebytek vajec nakladala do vodniho skla.
ADELHAIDA
---
---
20:41:41 18.5.2021
+1
ANNIKA
: Oeufs de cocotte
Šakšuku
https://fresh.iprima
.cz/recepty/saksuka#
:~:text=Ve%20velk%C3
%A9%20p%C3%A1nvi%20r
ozeh%C5%99ejte%20na,
10%20minut%2C%20doku
d%20om%C3%A1%C4%8Dka
%20nezhoustne.
Portugalské žloutkové košíčky a z bílků Pavlovu.
ZUZKAOU
---
---
20:35:06 18.5.2021
+1
a quiche sežerou děsně vajec a dají se zamrazit na dobu bez vajec.
ZUZKAOU
---
---
20:34:10 18.5.2021
+1
ANNIKA
: můžeš oddělovat žloutky od bílků a mrazit to. bílky uplně vpohodě, žloutky je potřeba dukladně zavakuovat. Další varianta je žloutky zahrabávat do miso pasty.
https://cookingwithdog.com/recipe/egg-yolk-misozuke/
nejjednodušší mi ale přijde je prodávat dál :-D
DOOMBRINGER
---
---
20:18:28 18.5.2021
1 odpověď
ANNIKA
:
https://iamafoodblog.com/japanese-egg-sandwich/
ANNIKA
---
---
19:44:41 18.5.2021
4 odpovědi
+1
Nějaké tipy, jak zpracovat vejce? Splasilo se nám pribuzenstvo a mám tu husí smršť... Klidně i tipy na konzervaci. Jedeme fritaty a piškoty a peču jak splasena, ale není to v lidských silách v běžném režimu spotřebovat.
DOOMBRINGER
---
---
17:48:04 17.5.2021
+1
ADELHAIDA
: Zacina grilovaci sezona...
Persian Chicken Joojeh Kebabs | Picture the Recipe
https://picturetherecipe.com/recipes/persian-chicken-joojeh-kebabs/
ZUZKAOU
---
---
16:35:49 15.5.2021
+3
MOIRAIN
: kapustove karbanatky, golubce, švedske masove kuličky, čevapy či koft, pirožky
AKO UROBIT UKRAJINSKE HOLUBCE, Как делать голубцы,PLNENE ZELNE LISTY, HOLUBKY
https://www.youtube.com/watch?v=kVTtYicDY1M
Perfect MEATBALL Recipe! 🥇Must Try the Turkish way: Magical KOFTE 🏆🎯🥳
https://www.youtube.com/watch?v=G8qM6CYDrMg
Šiš ćevapi u Somunu / lepinji kompletan recept - Sašina kuhinja
https://www.youtube.com/watch?v=iZwM-eljv50
TOOMIX
---
---
16:32:42 15.5.2021
MOIRAIN
: kuličky
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam