• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    TESSS: pokud to bude něco obyčejného, jde o konzistenci, trochu tuku navíc neuškodí.
    TESSS
    TESSS --- ---
    VSICHNIMAME: jeste nevim ;)
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    TESSS: není to pak naredit, ale spíše doplnit. Můžeš. Do jakého těsta to chceš použít?
    TESSS
    TESSS --- ---
    Muzu mleko naredit 12% smetanou? Bude to mit vliv na mnozstvi tuku? Je to do peceni.
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    KURE: Zrovna dneska jsem vařil cizrnu na paprice s pórkem a jestli máš cirznu v konzervě, tak je to rychlovka. Jestli je to teda dost gulášovitý
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KURE: bramborvý guláš, segedín, guláš z vepřoveho anebo krutího masa.
    KURE
    KURE --- ---
    prosim poraďte nějakou relativně rychle hotovou verzi guláše, nebo gulášovitého pokrmu.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    MOODYCAT: Pokud si to v japonsku nekdy mela, tak pochopis ze to neni *jen* chleba s vajickovou pomazanou. :)
    Ale to je jedno.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    MOODYCAT: musis to dat ale na toustovej chleba a ukrojit tomu ze vsech stran kuru..
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DOOMBRINGER: Takze pockat, nas chleba s vajickovkou je ve skutecnosti fancy japanese egg sandwich? :D
    MIST
    MIST --- ---
    ANNIKA: babicka prebytek vajec nakladala do vodniho skla.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    a quiche sežerou děsně vajec a dají se zamrazit na dobu bez vajec.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ANNIKA: můžeš oddělovat žloutky od bílků a mrazit to. bílky uplně vpohodě, žloutky je potřeba dukladně zavakuovat. Další varianta je žloutky zahrabávat do miso pasty. https://cookingwithdog.com/recipe/egg-yolk-misozuke/

    nejjednodušší mi ale přijde je prodávat dál :-D
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Nějaké tipy, jak zpracovat vejce? Splasilo se nám pribuzenstvo a mám tu husí smršť... Klidně i tipy na konzervaci. Jedeme fritaty a piškoty a peču jak splasena, ale není to v lidských silách v běžném režimu spotřebovat.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ADELHAIDA: Zacina grilovaci sezona...

    Persian Chicken Joojeh Kebabs | Picture the Recipe
    https://picturetherecipe.com/recipes/persian-chicken-joojeh-kebabs/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOIRAIN: kapustove karbanatky, golubce, švedske masove kuličky, čevapy či koft, pirožky

    AKO UROBIT UKRAJINSKE HOLUBCE, Как делать голубцы,PLNENE ZELNE LISTY, HOLUBKY
    https://www.youtube.com/watch?v=kVTtYicDY1M


    Perfect MEATBALL Recipe! 🥇Must Try the Turkish way: Magical KOFTE 🏆🎯🥳
    https://www.youtube.com/watch?v=G8qM6CYDrMg


    Šiš ćevapi u Somunu / lepinji kompletan recept - Sašina kuhinja
    https://www.youtube.com/watch?v=iZwM-eljv50
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MOIRAIN: kuličky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam