JESTEDMAN: ty ovce bude podřzávat kdo a kde? Protože aby to nebylo týrání, tak to musí dělat někdo kdo to umí a na pastvině kde ty ovce žijou. Zároveň tam je potřeba je minimlně vykrvit a vyvrhnout, to je potřeba udělat co nejdřív.
Neplánujete to tak, že kámoš někde koupí živý ovce, narve je do auta, odveze k tobě a tam podle návodu na youtbuber se je budete pokoušet zavraždit, že ne? A ne, není to úplně jednoduchá záležitost.
Podle youtube naopak má smysl koukat na to, jak vyčinit kůži, ne není to těžký, zvládli to pračlověci, zvládnete to taky.
stejně tak snad zvládnete porozumět tomu, že namlít třeba hřbet a nebo kýtu na kebab je fakt mrhání masem těch nebohých bytostí, které zabijete co nejšetrněji - tedy že najdete ve vsi odkud ty ovce jsou někohoi kdo je umí podříznout, dáte mu pětikilo či flašku a naučíte se jak se to dělá - on vám zároveň pomůže ovci vyvrhnout, zbavit kůže a naporcovat tak, aby to dávalo smysl. Stejně tak bude vědět který kus ovce se hodí na co.