• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    KURE: To mne taky prekvapilo
    SMOOKE
    SMOOKE --- ---
    KURE: kenwood jsem pred 10 lety pouzival na michani betonu :) (byl mi doporucovan pro laboratorni pripravu jelikoz mel kovove prevody a vykon byl cajk)
    KURE
    KURE --- ---
    U kitchen aid mě vždycky zarazilo to, že má 300 - 500W podle mě to je zoufale málo.

    kenwood má 1000 - 1700w
    eta 800 - 1500w
    bosh mum 700 - 1000w

    s kitchen aidem nemam zadnou zkusenost, takže to je takovy placani od stolu a možná že to maj nějak líp zpřevodovaný...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    SMOKY: Ja prisaham na Kenwood, vyssi rady jsou snad neznicitelny, vypada dobre, prislusenstvi je bohaty. U nas jede prakticky denne uz tri roky.

    Od KA me kdysi dost odradila tato recenze: http://www.pradobroty.cz/2017/10/recenze-kuchynsky-robot-kitchen-aid.html

    Doporucuju prohledat tento klub, resilo se to tam vicekrat: [Domácnost, aneb jak si zpříjemnit druhou šichtu]
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SMOKY: Mám etu a super. Ale jestli mas prachy na kitchenaid, ber ho
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Premejslim nad nakym robotem domu, ma cenu neco jinyho nez Kitchen Aid ?
    TUILE
    TUILE --- ---
    DOCKINEZ: diky za inspiraci! i bez psa to chutnalo skvele.
    (a super tip na peceni ty repy. i treti den je polivka nadherne syte tmava!)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    PLECH: vubec, nesmis byt moc horliv. Je to v pohode
    PLECH
    PLECH --- ---
    RUTHLESS: Dík, někdy si s tim pohraju. Já to nepředvářim, mam to radši křupavější + ZCR, nerozmačká se to pak při tom shake shake?.)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    PLECH: hele nejvetsi problem je pro me strouhanka, takze vejce davam do hrnicku (je to hluboky a uzky, na kvetak ideal) a v mouce to budto nejak vosmrdlam nebo taky no, ale kdyz ho mas vytazenej a lehounce predvarenej, tak se ta mouka nalepi hned. idealne nechavat predtim na paraku treba.
    PLECH
    PLECH --- ---
    RUTHLESS: To máš jednu sklenici s moukou, jednu s vejcem a jednu se strouh?
    AIJA
    AIJA --- ---
    ZCR:
    Květák obaluju v sáčcích běžně, jen nesmí být moc uvařený, aby se nerozpadl.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ZUZKAOU: táta si do polívek přidával kyselej lák z pálivých papriček. to bylo strašně dobrý.
    ZCR
    ZCR --- ---
    RUTHLESS: případně by asi mohl fungovat ten klasický trik, jak pěkně rovnoměrně zaprášit kostky masa v mouce - pěkně do igeliťáku mouku, maso, a jemně protřepat... s tím květákem ale nevím, aspoň u nás se vždycky obaluje lehce předvařený, tudíž ne úplně s vhodnou konzistencí
    MALKE
    MALKE --- ---
    LUCIASHECK:
    MEANKITTY11:
    DEVIL:

    Díky všem, načerpala jsem informace a půjdu opět podnikat pokusy :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    GEISHA: Na obalování květáku obecně doporucuju zavarovaci sklenici :-) a Shake shake…
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    RUTHLESS: jo a brouckanda teda neni zelna! :-) ne u nas v rodine :-)
    HOFFMI
    HOFFMI --- ---
    ZUZKAOU: ja bych udelal takovou nerozmixovanou hrachovku s bramborama, cesnek, majoranka. Vzdycky si do techhle luštěninovejch polivek davam ocet
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    LUCIASHECK: pokud delas v rejzovaru/tlakac, tak jakmile to zkonci, tak je dobry vzit 3 hutny kuchynsky ubrousky, otevrit poklop, zavrit do nej ty 3 ubrousky a cekat. ubrousky nachytaj vodni excess a rejze pekne 'vyschne'
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam