Potřebuju radu.
Můj synek je vybíravej a moc toho moc nejí. Ve školce se ale naučil jít tradiční českou kuchyni, kterou neumím.
Teď přes zimu je hodně nemocnej (případně když mu zrovna "skoro nic nebylo", tak byl pozitiv). Takže je hodně doma a já jsem se rozhodla (aby nejedl pořád dokola těstoviny a brambory), že se naučím ty tradiční český jídla vařit.
A přineslo to úspěch! Moje dítě jí, to co uvařím, a s velikou chutí :) Teda .. uspěla jsem s gulášem, a taky rajskou z bujónu a rajčat z plechovky.
Mluvil taky o tom, že mu chutná to "hnědý masíčko", co je třeba v rajský. No a já jsem se ho pokusila připravit. Teda .. ještě pořád ho dělám a pořád není hotové.
Postupuju podle tohoto receptu, "Hovězí maso vařené v troubě do tmavých omáček"
Omáčky k masu: základní recepty české kuchyně krok za krokemhttps://www.kucharkaprodceru.cz/omacky-k-masu/Většinou si recept nepřečtu celý, než se do něj pustím, tak mě nenapadlo, že upéct to maso bude trvat víc než 3 hodiny, možná až 6 hodin (tvl).
Měly/li byste pro mě prosím nějaký recept nebo doporučení, jak na hovězí maso do rajské omáčky, které bude trvat nějakou rozumnou dobu?
Moc díky a držte mi palce :) Dneska budu ponocovat s masem v troubě :))