úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
ADELHAIDA
---
---
22:48:20 7.3.2022
1 odpověď
V jedný veganský restauraci jsem jedla "sekanou", byl to takovej nákyp z čočky pečenej ve formě. Googlila jsem, ale na "čočkovou sekanou" mi to vyhodilo relativně málo výsledků. Jmenuje se to jídlo nějak speciálně? A podělíte se o vyzkoušenej recept? Nemusí bejt nutně vegan ani vege, jde mi hlavně o luštěninu jako hlavní složku. Díky!
ETERNITY
---
---
9:59:29 2.3.2022
KID_MCHUTT
: To ne, ale ty byly taky dobre:)
KID_MCHUTT
---
---
9:29:58 2.3.2022
1 odpověď
ETERNITY
: nebyly to šťavnaté párečky? moc dobré a opro vás, důstojníku, skoro zadarmo - ať se picnu!
QUANTI
---
---
14:44:42 25.2.2022
+1
ALEXIS
: jj, krůtí prsa ještě projdou, ale zvlášť muž si obvykle výslovně přeje ty stehenní :D nějak to kombinuju, naštěstí teď už většinou vařím jen o víkendech, tak toho protočím víc, než se věci opakujou.
ALEXIS
---
---
14:40:31 25.2.2022
+1
KURE
: pečené krůtí stehno je super, ale když jde o maso na kostky do zeleninových směsí, tak jsou prsa favorit
FAT
---
---
14:32:29 25.2.2022
+2
KURE
: Dělám si z něj výpečky. Na větší kusy, sůl, kmín, hodně cibule a česneku. Pomalu pod pokličkou a potom hodně na barvu a kůžičku. Kysané zelí a brknedlík to jistí.
😉
KURE
---
---
14:26:38 25.2.2022
2 odpovědi
+3
ALEXIS
: za mě je nejlepší kus drůbeže (možná kromě foie gras) krůtí horní stehno.
z toho je výborná pečeně.
ALEXIS
---
---
14:09:06 25.2.2022
2 odpovědi
+2
QUANTI
: kuřecí stehenní řízky mě prudí ze stejného důvodu jako tebe a na prsa doma taky frfňaj, tak jsem přešla na krůtí prsa do směsí a to si pochvalují a mně to chutná taky. :)
ETERNITY
---
---
10:58:43 25.2.2022
1 odpověď
+2
FAT
: Nejsi sam, kdo to povazuje za dobre. A je to adorovane v Pratchetovi, takze to musi byt pravda! (uz si nepamatuju konkretne kde, ale v jednom odstavci se chvalilo kari nebo tak neco, ze melo obzvlaste mnoho krupek a slachovitych kousku)
FAT
---
---
10:54:45 25.2.2022
1 odpověď
+5
MOODYCAT
: Ufff... Nebýt několika souhlasů, mysel bych si, že jsem docela zvrhlej...
:-)
Já tedy sním i ty zbytky šlach a kloubů (kuře) bez problémů. Nejpřírodnější kolagen.
QUANTI
---
---
10:41:56 25.2.2022
KURE
: v něčem jo, ale vař furt nadvakrát :))
ANABEL_LEE
---
---
10:28:21 25.2.2022
MOODYCAT
: tak z hlediska potravinarske technologie maso neni jen svalovina, ale i tuk,povazky, cevy nervy a takove ty veci, co ve svalech byvaji taky :)
KURE
---
---
10:25:56 25.2.2022
1 odpověď
QUANTI
: tak jestli jste doma 2vs2 tak to je asi idealni ne? :)
QUANTI
---
---
10:23:08 25.2.2022
2 odpovědi
LUCIASHECK
: mně se doma frfňaj, když udělám třeba masovou směs z prsou. Takovou pakáž mám :D (teda muž a jedno dítě, druhý je se mnou tým prsa :D)
LUCIASHECK
---
---
10:21:51 25.2.2022
1 odpověď
+3
QUANTI
: Ja stehna miluju peceny. Ale to je jedina uprava, ve ktery je miluju. Stehenni rizky? Stehenni kousky? Brrrrr. Stavnatejsi my ass.
QUANTI
---
---
10:20:25 25.2.2022
(kůže je výjimka, co má kůži, je kámoš :D)
QUANTI
---
---
10:19:56 25.2.2022
2 odpovědi
+5
ale říkám, já moody chápu, mě to bílý v krkovici taky neuchvacuje... nemám ani ráda moc tučný maso, radši "suchý" prsa než stehenní řízky s bordelem (šlachy, zbytky kloubů...), i když si všichni pochvalujou, jak jsou "šťavnatější".
QUANTI
---
---
10:18:36 25.2.2022
+1
ETERNITY
: já žeru i kůži z lososa, když je pěkně vypečená :)) kosti teda ne, no :D
ETERNITY
---
---
10:14:31 25.2.2022
1 odpověď
+2
MOODYCAT
: ty heretiku!!:)
KURE
---
---
10:14:15 25.2.2022
+2
MOODYCAT
: v takovém případě je skutečně lepší si koupit kotletky/pečeni než krkovici :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam