• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETERNITY: nebyly to šťavnaté párečky? moc dobré a opro vás, důstojníku, skoro zadarmo - ať se picnu!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ALEXIS: jj, krůtí prsa ještě projdou, ale zvlášť muž si obvykle výslovně přeje ty stehenní :D nějak to kombinuju, naštěstí teď už většinou vařím jen o víkendech, tak toho protočím víc, než se věci opakujou.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KURE: pečené krůtí stehno je super, ale když jde o maso na kostky do zeleninových směsí, tak jsou prsa favorit
    FAT
    FAT --- ---
    KURE: Dělám si z něj výpečky. Na větší kusy, sůl, kmín, hodně cibule a česneku. Pomalu pod pokličkou a potom hodně na barvu a kůžičku. Kysané zelí a brknedlík to jistí.
    😉
    KURE
    KURE --- ---
    ALEXIS: za mě je nejlepší kus drůbeže (možná kromě foie gras) krůtí horní stehno.
    z toho je výborná pečeně.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    QUANTI: kuřecí stehenní řízky mě prudí ze stejného důvodu jako tebe a na prsa doma taky frfňaj, tak jsem přešla na krůtí prsa do směsí a to si pochvalují a mně to chutná taky. :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    FAT: Nejsi sam, kdo to povazuje za dobre. A je to adorovane v Pratchetovi, takze to musi byt pravda! (uz si nepamatuju konkretne kde, ale v jednom odstavci se chvalilo kari nebo tak neco, ze melo obzvlaste mnoho krupek a slachovitych kousku)
    FAT
    FAT --- ---
    MOODYCAT: Ufff... Nebýt několika souhlasů, mysel bych si, že jsem docela zvrhlej...
    :-)
    Já tedy sním i ty zbytky šlach a kloubů (kuře) bez problémů. Nejpřírodnější kolagen.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KURE: v něčem jo, ale vař furt nadvakrát :))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MOODYCAT: tak z hlediska potravinarske technologie maso neni jen svalovina, ale i tuk,povazky, cevy nervy a takove ty veci, co ve svalech byvaji taky :)
    KURE
    KURE --- ---
    QUANTI: tak jestli jste doma 2vs2 tak to je asi idealni ne? :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LUCIASHECK: mně se doma frfňaj, když udělám třeba masovou směs z prsou. Takovou pakáž mám :D (teda muž a jedno dítě, druhý je se mnou tým prsa :D)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    QUANTI: Ja stehna miluju peceny. Ale to je jedina uprava, ve ktery je miluju. Stehenni rizky? Stehenni kousky? Brrrrr. Stavnatejsi my ass.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (kůže je výjimka, co má kůži, je kámoš :D)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ale říkám, já moody chápu, mě to bílý v krkovici taky neuchvacuje... nemám ani ráda moc tučný maso, radši "suchý" prsa než stehenní řízky s bordelem (šlachy, zbytky kloubů...), i když si všichni pochvalujou, jak jsou "šťavnatější".
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ETERNITY: já žeru i kůži z lososa, když je pěkně vypečená :)) kosti teda ne, no :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MOODYCAT: ty heretiku!!:)
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: v takovém případě je skutečně lepší si koupit kotletky/pečeni než krkovici :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANABEL_LEE: Nevim, ja jim maso, ty veci okolo jsem nikdy nejedla (ani teda nebudu), ale clovek se kazdy den uci neco noveho :).
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    MOODYCAT: já tomu nerozumím, jaký bílý věci se vykrajují? krkovici jím běžně a pokud koupím bez kosti, tak jsem nikdy nic neodkrajoval a nevím, že by se to mělo dělat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam