IRINA: Mám podobný typ, miluju ho, protože mi seká cibuli a zeleninu, ořechy atd, ale těžkým testem by se zalknul. Na těsto mám velkou kovovou ETU Gratus, a ta teda nezná bratra, vymicha cokoliv. Ale zase není moc praktická na tu zeleninu a tak.
Každopádně jako ukrok stranou by ti třeba pomohla domácí pekárna? Vymicha a vykyne? Já kupovala za 500 Kč na fb, jen na zkoušku, aby to nebyl zbytečnej krám do baráku... A používám ji hodně. Je to nejmíň práce (ingredience jen nasypu), stabilně teplé prostředí na kynuti, tak nebeham s mísou po baráku a vykynuto je vždycky přibližně za stejnou dobu, žádný překvapení, a to těsto je z ní fakt krásný.
Plus má odložený start, takže ráno s minimální námahou vstáváme k čerstvému teplemu pecivu nebo rýžové kaši.