úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
RUTHLESS
---
---
11:18:18 17.4.2023
1 odpověď
+1
TRISSIE
: takhle cutna indie ma byt uplne top. Tu ber. A teda, btw, je tu auditko na kucharky jenom :-)
LADY_MYSKA
---
---
17:40:07 15.4.2023
TRISSIE
: tu prvni mam doma, jeste nevyzkouseno, ale mohu vyfotit ukazku
TRISSIE
---
---
15:24:19 15.4.2023
2 odpovědi
chci se rozmazlit novou kuchařkou, volba padla na indickou kuchyni.
váhám mezi
Knihkupectví Luxor – Největší výběr knih v ČR
https://www.luxor.cz/v/1911576/takhle-chutna-indie
a
Knihkupectví Luxor – Největší výběr knih v ČR
https://www.luxor.cz/v/1930205/indicka-kuchyne-pro-kazdeho-1
00-jednoduchych-a-zd
ravych-pokrmu-ktere-
si-zamiluje-cela-r
cílem není až tak úplně vařit autentickou indii, ale zkoušet nové věci, které by mohly projít v jídelníčku relativně konzervativních dětí, a to ze surovin, které se dají sehnat bez výprav do specializovaných obchodů.
co myslíte, kterou z nich? nebo nějakou úplně jinou? ale jen z těch, co se ještě dají normálně koupit, plán je přihodit to k objednávce z luxoru, kterou budu tak jako tak tenhle víkend zadávat.
KASUMI
---
---
12:04:50 15.4.2023
KAKIHARA
: Avo nemuzu
Ale mango jo 😍
KAKIHARA
---
---
12:01:09 15.4.2023
1 odpověď
+2
KASUMI
: Mango+avo s burákovou omáčkou a bazálií je strasne dobrý
KASUMI
---
---
11:55:52 15.4.2023
1 odpověď
+3
Ryzovar zakoupen
Muj velky plan je delat si onigirazu
Mate nekdo zkusenosti s nejakou oblibenou naplni? Preferuju simole veci, bez nutnosti dalsiho velkeho vareni
Musi tam byt nejaka kremova slozka
Klasika je tunak s mayo a srirachou
Asi pujdou pdoobne zbytky jineho masa (zejm kure), ryby
Mozna vajickovej salat?
Do kimchi asi nepujdu, neni mi po nem dobre posledni dobou
Co dat za majdu k zelenine (okurky, mrkev, redkvicky), recky jogurt s citronem? Nebo spis nejaky teryiaki, kdyz nad tim premyslim
BASTOCH
---
---
0:14:57 12.4.2023
+2
Díky za nápady, pomalu to projedu, mám po zimě na zahone dobrých 20-30 porku a ještě nějakou dobu před zamrazenim můžu brát čerstvé.
BASTOCH
---
---
0:12:00 12.4.2023
První, co jsem vybral z neozkousenych receptu byl porkovy strudl, protože v lednici leželo listové těsto. A teda moje chutě to ukojilo dokonale. Jen jsem to nakonec veganizoval marinovanym tofu a nějakým roztekavym sýrem z vlašských ořechu (místo slaniny a chedaru)
RUTHLESS
---
---
19:23:21 11.4.2023
+1
DOOMBRINGER
: Jj. S tím liliputem :-D
DOOMBRINGER
---
---
18:42:52 11.4.2023
1 odpověď
RUTHLESS
: Ramsay leak zní spíše jako porno
RUTHLESS
---
---
17:25:49 11.4.2023
BRUKEV
: To je fakt skvělá série.
BRUKEV
---
---
16:46:27 11.4.2023
1 odpověď
ONDRAT
: nene, byl to tenhle Gordon. Žádný porek nasekaný na kousíčky, kterých receptů je všude plno, byl to tenhle pěkně zpracovaný na špalíky.
RUTHLESS
: tak si pusť ještě pár dílů té jeho Home cooking serie, to mě budeš mít rád ještě méně
RUTHLESS
---
---
16:09:41 11.4.2023
2 odpovědi
BRUKEV
: nemam te rad. zadal jsem do google ramsay leak a nemuzu prestat...
ONDRAT
---
---
15:43:28 11.4.2023
1 odpověď
BRUKEV
: Jo, já tuším co myslíš, ale imho to nebyl Gordon, mám to spletený dohromady. Vybavil se mi teda ještě recept, který nemůžu najít, ale šlo o to, že trápil pórek poměrně dlouho v troubě a pak z toho pasíroval pyré. Řekl bych, že to byl nějaký zahraniční masterchef (Austrálie nebo Kanada), kde vařil Ottolenghi, možná...
BRUKEV
---
---
15:38:52 11.4.2023
1 odpověď
ONDRAT
: hele, to bude asi ono. Dělal tam ten pórek na větší kusy, tohle vypadá shodně. Na YT jsem to zahlédnul, ale z nějakého důvodu jsem tohle video nikdy nepustil.
Díky.
ONDRAT
---
---
15:35:59 11.4.2023
1 odpověď
BRUKEV
:
Salt-Crusted Sea Bream with Braised Leeks and Hazelnuts ?
Salt-Crusted Sea Bream with Braised Leeks and Hazelnuts | Gordon Ramsay
https://www.youtube.com/watch?v=YmJzFZ13vE8&ab_channel=GordonRamsay
BRUKEV
---
---
15:26:33 11.4.2023
2 odpovědi
BASTOCH
: Gordon Ramsey měl v nějakém svém pořadu recept s pórkem, vypadalo to tehdy extra chutně a za boha si nevzpomenu, co to bylo. Ted na to musím pořád myslet a nedaří se mi to najít :D
BEZPRIZORNI
---
---
13:39:54 11.4.2023
BASTOCH
: Fakt dobre je maso na pivu s porkem
https://www.labuznik.cz/recept/pivni-maso-s-porkem/
CMLKA
---
---
12:47:23 11.4.2023
BASTOCH
: určitě by se dal i zapéct, našla jsem toto například
Zapečený pórek se šunkou - Prostřeno.cz
https://www.prostreno.cz/recepty/13591/Zapeceny-porek-se-sunkou
KOCHANSKA_CH
---
---
16:22:41 10.4.2023
+1
LOVE_DALI
: Mám ganz obyčejnou z Lidlu, funguje dobře, využívám ji často. Dvířkovou variantu jsem zvolila kvůli otočnému rožni, grilované kuře (vejde se ale spíš menší kus), je v této úpravě luxusní. Nevýhodou je hlučný ventilátor.
SILVERCREST® Digitální horkovzdušná fritéza 9 v 1 SHF …
https://www.lidl.cz/p/silvercrest-digitalni-horkovzdusna-fri
teza-9-v-1-shf-1800-
a2/p100357498?mktc=s
hopping
ALEXIS
---
---
14:48:21 10.4.2023
+3
BASTOCH
: Sem jde hromada pórku
https://dobre-jedlo.sk/hlavne-jedla/kuracie-pecienky-na-bestialny-sposob/
Já to miluju, je to velice žravé.
TRISSIE
---
---
9:55:54 10.4.2023
+2
BASTOCH
: kruci, chtěla jsem doporučit tohle:
https://www.kucharkaprodceru.cz/recept-na-file/
ale v tom je mlíko - leda byste měli doma bezlaktózové/nemléčné?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam