úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
Nedalo mi to a založil jsem klub stejného jména jako na....Přispějte zejména recepty racionální surovinami i přípravu, neobvyklé, zejména originální. Abyste tu mohli hledat, když nebudete mít sami dostatečnou vlastní inspiraci
ADMINISTRÁTOŘI:
Hrabalka, Kasumi, Wojtyla
(všechna práva)
rozbalit záhlaví
MOIRAIN
---
---
16:16:49 4.7.2023
+1
QWITI
: nikdy v životě jsem to neodměřovala, matka měla napsáno 8 pl lžic krupičky
QWITI
---
---
15:07:55 4.7.2023
1 odpověď
+1
MOIRAIN
: jen doplnim že ta krupička je zhruba pulka váhy tvarohu (at je aspon rámcová představa)
MOIRAIN
---
---
9:06:02 4.7.2023
1 odpověď
+3
JAJITA
: kostka měkkého tvarohu, ne z vaničky, 1 vejce, dětská krupička, tolik, že se těsto přestane lepit a trhat, špetka soli
JAJITA
---
---
22:01:38 3.7.2023
TOOMIX
: Ach, díky!
TOOMIX
---
---
21:59:28 3.7.2023
2 odpovědi
+1
JAJITA
: tyhle vypadaj moc dobře
[ACIDQA @ Rádi jíme...]
JAJITA
---
---
20:53:00 3.7.2023
2 odpovědi
Mohla bych požádat o ultimátní recept na jahodové knedlíky? Ráda bych byla za úžasnou :D
Díky
ANYSA
---
---
16:30:28 2.7.2023
+2
VOMAJDA
: Samosběry, casto u jahodaren, protoze hrasek a jahody dozravaji spolu. Letos byl urcite ve Vrananech i Brozanech na sever od Prahy, ale kombinuje se to stále častěji i jinde.
NELLAS
---
---
16:41:39 1.7.2023
VOMAJDA
: Pokaždé jinde. Navíc aktuálně už bude téměř sklizeno :)
LYNCH
---
---
13:40:16 1.7.2023
-3
VOMAJDA
: netusim:D
VOMAJDA
---
---
13:38:00 1.7.2023
3 odpovědi
LYNCH
: nejsem z Prahy, takže se tam moc nevyznám. Až tam pojedu a dostanu chuť na hrášek, kde je prosím tě v Praze nejlepší pole, kde by šel ukrást?
MULTICAT
---
---
11:51:16 1.7.2023
+4
87HIGHFLYER
: polní pych :)
LYNCH
---
---
11:43:44 1.7.2023
1 odpověď
-4
87HIGHFLYER
: krást mě učila babička na vesnici, tady to jinak neděláme no
87HIGHFLYER
---
---
11:37:30 1.7.2023
2 odpovědi
+3
LYNCH
: tak formalne je to kradez, plus polni plodiny jsou dle ruznyho urceni ruzne chemicky osetreny coz muze byt problem. Navic trochu neprakticka rada :)
LYNCH
---
---
11:13:28 1.7.2023
1 odpověď
-1
LYNCH
: co je na tom špatnýho que?
MOIRAIN
---
---
20:39:46 30.6.2023
+1
DAWIDOS
: dvůr Kobylisy, hned proti metru, dnes jsem koupila a je dobrý
FRANCINE
---
---
19:10:50 30.6.2023
+2
DAWIDOS
: Minulý týden jsem kupovala moc dobré lusky v hale č. 22 v Holešovické tržnici. Na Náplavce určitě taky budou. Případně zítra na Farmařských trzích na Kulaťáku v Dejvicích.
LYNCH
---
---
18:00:06 30.6.2023
1 odpověď
-6
DAWIDOS
: na poli
DAWIDOS
---
---
17:06:57 30.6.2023
3 odpovědi
Prosim, da se jeste v Praze sehnat fakt dobrej, sladkej a stavnatej hrasek? Objednal jsem na Rohliku a je to bida. Mozna zitrejsi Naplavka?
PETATA
---
---
8:18:17 27.6.2023
+3
ADELHAIDA
: kulajda
Nebo jen prohodit na masle se soli, česnekem a na závěr petrželka
Nebo houbový quiche
ZCR
---
---
11:34:33 26.6.2023
+2
ADELHAIDA
: klidně jen tak na olivovém oleji do zlatova (ne moc), bez trojobalu...
KOCHANSKA_CH
---
---
9:37:36 26.6.2023
+7
ADELHAIDA
: Klobouk nakrájet na tenko, na másle opéct do křupava a řádně osolit, nejleší houbové čipsy. :-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam