• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPITOCo mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
    S2FI
    S2FI --- ---
    Do asijských jídel sečuánský chilli olej - moje závislost.. Nedělám, ale kupuju Baues
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    nic výjimečného, jako ostatní - uzená paprika na kila, tymián, asa foetida
    z ostatních dochucovadel litry rybí omáčky, Tamari a poslední dobou i dost ústřicové om.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KASUMI: drcené chilli. Dávám to do všeho poslední rok. Teda do teplých jídel. Ale zrovna jsem to nasypal i na obložený chléb na zítra k snídani...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KASUMI: polpotský, teda kampotský pepř. Nedávám ho všude, ale když už ho někam dám, tak ho tam vrznu fakt kotel.
    MUTHA
    MUTHA --- ---
    GENEVIEVE: za me misto cibule jarni cibulka, ale jinak jo :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    MUTHA: svata čtveřice je cibule, česnek, zázvor a chilli papričky. :D
    MUTHA
    MUTHA --- ---
    KASUMI: secuanskej pepr, cinska smes 5 koreni, skoro kazdej den kombo cerstvej zazvor + cesnek, uzena paprika, celerova sul
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Adžika po malých dávkách.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KASUMI: Naucil jsem se pridavat vsude, kam davam rimskej kmin dat i mletej koriandr, docela to pozvedne.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KASUMI: tymián. toho mám suverénně největší spotřebu :-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KASUMI: uzená paprika, gulášová paprika, čubrica
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    KASUMI: Muškátový oříšek a šalvěj.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Uzená paprika jede dost ale nejvíc asi oregano a rozmarýna.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    KASUMI: posledni cca rok koreni zaatar. Dokonale jsem se zamiloval.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jaky je vase aktualni koreni, ktery pouzivate vic, nez je asi obvykle prumerny?

    Za me uz nejakou dobu vede uzena paprika a kde se to hodi, kurkuma
    Ale rada se inspiruju dal
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RUTHLESS: ok, jsem si říkal, jestli je něco echt vhodné právě pro tenhle typ odéru :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    PRAASHEK: Jakoukoli. I rajce klidně. Lusky, papriku… asi ne dyni. Ale cuketa klidn
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Mám tu tofu marinované "garam masala" style. Hodil bych to do woku a k tomu cibuli, česnek, trochu čerstvého zázvoru, chilli - jakou byste k tomu švihli zeleninu?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    bezpečnost jídel co se uvaří doma a pak se někam vezou.

    The Most Dangerous Foods You Can Bring To A Holiday Potluck | HuffPost Life
    https://www.huffpost.com/entry/the-most-dangerous-dishes-you-can-bring-to-a-holiday-potluck_l_6564b764e4b0827ae6155e3c
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KASUMI: Jj, jen jako pozorující, bez certifikátu. Vřele doporučuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam