úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?
LYNCH
---
---
21:52:17 26.6.2024
3 odpovědi
+2
ADELHAIDA
: ve Francii jsem byl v par restauracich a čuměl jsem jak častá priloha to byla. u nas o ni skoro nezavadis
VOMAJDA
---
---
21:23:21 26.6.2024
±0
DIVER
: Pokud je cílem, aby toho hosti moc nesežrali, možná by pomohla nějaká extrémně pálivá marináda 😀
ZOOEY
---
---
17:16:08 26.6.2024
ADELHAIDA
:
LADY_MYSKA
: díky za tipy!
TRISSIE
: díky! to je blízko. plus chyběl mi v zadání k úplnosti ten termín/keyword 'gastrobalení'))
LADY_MYSKA
---
---
17:03:58 26.6.2024
1 odpověď
+1
ZOOEY
: ja pouzivam Sonnentor
Koření z ekologického zemědělství - SONNENTOR.com
https://www.sonnentor.com/cs-cz/eshop/koreni
TRISSIE
---
---
16:52:37 26.6.2024
1 odpověď
+2
ZOOEY
: samuel umi i gastrobaleni:
Koření - směsi Samuel | Koření od Samuela
http://www.koreni-samuel.cz/smesi-koreni-samuel/
Ja teda u nich nakupuju na trzich, ale zakaznik jsem spokojenej uz dvacet let.
ADELHAIDA
---
---
16:46:24 26.6.2024
1 odpověď
+1
ZOOEY
: Mám dobrou zkušenost s e-shopem U Salvátora, ale maj balení nejvýš po 150g. Ale mohli by to podle mě navážit i na větší.
JESTEDMAN
---
---
16:34:09 26.6.2024
1 odpověď
+2
DIVER
: z dezertů je super banán - ve šlupce ho spálíš do černa, nařízneš a zatlačíš štráfek čokošky, necháš roztavit a hotovo
žere se to lžičkou
ZOOEY
---
---
15:57:33 26.6.2024
4 odpovědi
prosím vás, nekupujete někdo koření nebo kořenící/sušené ochucovací zeleninové směsi ideálně po větších baleních (500 g klidně u směsí, u jednodruhu asi i míň ) a doporučil byste případně ozkoušený ověřený e-shop? případne děkuju MOC
87HIGHFLYER
---
---
15:52:40 26.6.2024
+5
DIVER
: lilek ma na grilu podle me smysl jen pokud se celej hodi do ohne a udela z nej baba ganoush nebo mutabal
ONDRAT
---
---
15:52:15 26.6.2024
87HIGHFLYER
: Díky, to zní smysluplně.
87HIGHFLYER
---
---
15:51:17 26.6.2024
1 odpověď
ONDRAT
: jak rikaji ostatni - chce to silnejsi platky (trochu nad pul centimetru treba), ne moc vodovou cuketu, trochy oleje, pect zvolna a a pak nahazet do bylinkama ochucenyho olivace. A hlavne nekrajet na kolecka ale podelne.
ADELHAIDA
---
---
14:53:33 26.6.2024
1 odpověď
+1
DIVER
: Grilovaná polenta je vlastně taky docela fajn.
POHODAVOLE
---
---
14:26:16 26.6.2024
ONDRAT
: asi to chce zvolit ideální tloušťku. S tímhle jsem problém nikdy neměl. Většinou ji grilujeme na sutru.
MUTHA
---
---
14:25:57 26.6.2024
1 odpověď
+4
ONDRAT
: kdyz griluju cuketu do salatu, delam skrabkou super tenky platky, ktery sou hned hotovy, jinak kdyz delam silnejsi platky, tak ji chvili delam na neprimo, nez zmekne a pak rychle dogriluju naprimo. simple as that
ONDRAT
---
---
14:12:19 26.6.2024
3 odpovědi
POHODAVOLE
: Buď se to vysuší/spálí nebo je to polosyrový, nikdy to není dobrý. Myslel jsem,že existuje nějaký trik, jak vytáhnout z cukety dost vody, ale ani po nasolení se mi to nedařilo.
POHODAVOLE
---
---
14:09:40 26.6.2024
1 odpověď
+1
ONDRAT
: nakrajis na plátky a dáš do oleje s kořením. Žena je dělá a jsou vždycky dobrý.
ONDRAT
---
---
14:04:26 26.6.2024
+1
LADY_MYSKA
: Teď to začíná, cuketa bude brzy za 10,- Rajčata už jsem kupoval za 70/kg, květák za 35,- stejně tak velkej římskej salát.
LADY_MYSKA
---
---
13:59:30 26.6.2024
1 odpověď
+1
ONDRAT
: jako kdy ma zelenina sezonu a je levna?
ONDRAT
---
---
13:58:51 26.6.2024
1 odpověď
RUTHLESS
: Levná je akorát v sozóně.
ONDRAT
---
---
13:58:24 26.6.2024
1 odpověď
POHODAVOLE
: To mi teda vysvětli jak děláš ""grilovany nalozeny cukety", protože já to vždycky zkazím.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam