WILDENBURY_SQ: ... špatně pochopeno. Bylo to ve spojitosti stou marží a s meditací nad cenou. Bavím se o "problémových zákaznících", kteří ti tu meditují jestli Verbatim spindl 25 ks za 157,- a nebo Memorex za 152,- , ale to že si kvůli nim dvakrát volal a přijel trolejí za 10 Kč to už mu nedochází. Tam je důležité to že se tváří, jak kdyby dával na chléb vezdejší. A to jsem nezmínil skupinu, která přijde pro DVD , je za ním řada jako prase a on si začne s dotazama na i7 , kterou si nikdy nekoupí , ale četl o ní na internetu ... a .... a .... a tohle už není omezenost, ale arogance vuči ostatním. Naneštěstí je tato skupina lidí velmi velmi početná.
A tvé přirovnání je přesné potud, že si jdu pro rohlíky, ale kurva se netvářím, jak kdyby mi ten krám patřil, ale jsem rád že ten krám je a mám kam pro ty rohlíky jít.
Spíš je to o tom, že ta mince má dvě strany a nazývat kurvama někoho, komu třeba prostě jen selhala logistika , je větší zlo, než fakt, že jsem měl podrážděnou ...
Mě by třeba nikdy nenapadlo, když přijdu někam do krámu, který otevírá v devět , abych v 8:50 bušil na dveře , vidě že tam někdo je , abych se nečeho dožadoval, stejně jako bych nenazval prodejce kurvou proto, že mu PPL někde zavleklo balík.
Stejně to nevyřešíme, ale slušnost a soudnost je obecně prostě nedostatkové zboží , vidím to každý den.