OCTOPUSS: :-) Ono to totiž od začátku bylo ne o DVDéčkách, ale o tom primárně slušným chování. :-))) O té sebereflexi. :-) Jen demonstrovaný na šp=atném příkladu. Kapitalismus není o tom, že když někdo ví co je molex, tak je nadčlověk. :-) Jsem rád, že jsi napsal to co jsi napsal, přestože jsem svůj postoj ventiloval na základě toho, že tobě nevyšla fáze a tvýmu prodejci logistika a ty jsi je nazval kurvama. Ale tyhle projevy a tohle chování mají právě především lidé, kteří chodí pro spindly DVD a řeší každou korunu, aby potom, upirátili duševní vlastnictví .... :-D To je asi ten kapitalismus v komunistickým podání. :-)
Půl roku tu čtu invektiva na prodejce a reklamační oddělení ... ale ani jeden názor v protiváze. Když jsem v auditku Stavíme PeCky řešil s jedním ID nějaké komponenty v čase vánočním , tak se mě těsně před dokončením akce zeptal, jestli mám z toho provizi za obrat. Když jsem mu řekl že ne, tak se podivoval nad tím, proč to dělám ( lidem z nyxu za ceny dealer ) ... odpověď si nechám pro sebe ... ale faktem je, že jsem se nad tím zamyslel až mi tu otázku položil a rozhodně změním na věc pohled.
A až zase přijdete do Alzy na reklamační oddělení a budete řešit nějaké trable ... tak si zkuste uvědomit, že ten člověk který vaši reklamaci přijímá, tak jich řeší přes 10.000 ročně a rozhodně to není osoba, která se vás, nebohého koncáka , snaží podělat ...