• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.

JAK DŮVĚRYHODNÍ JSOU VAŠI PRODEJCI V OBLASTI KOMPONENTŮ PC ?
    VYŠLI VÁM VŽDYCKY V OBCHODĚ VSTŘÍC NEBO RADĚJI OBJEDNÁVÁTE ČÁSTI SVÝCH MILÁČKŮ PŘES INTERNET ?
    BYLA VAŠE REKLAMACE ZBOŽÍ VŽDY VYŘEŠENA KE SPOKOJENOSTI ?
    CENOVÉ AKCE, NOVINKY V NABÍDCE, JEDNÁNÍ OBCHODNÍKŮ.
    DOSTÁVÁTE VŠUDE ZA STEJNÉ PENÍZE, TO CO U KONKURENCE ?

POJĎME SPOLU Z VAŠICH NÁZORŮ VYTVOŘIT PŘEHLEDNOU INFORMACI O PRODEJCÍCH !

ČÁST PRODEJCŮ JE JIŽ NA NÁSTĚNCE.

rozbalit záhlaví
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    WRATA: No mne spis jde o to jake existuji alternativy k NBD na stroj pri vetsim objemu...
    WRATA
    WRATA --- ---
    AHARAZ: HP urcite NBD ma i na singe PC(kamarad tam dela a nabizel mi to do prace)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ze bych je po 4 letech zazaloval pro nedodani ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ROENICK: doprdele ja tenkrat na applestoru koupil asi 10 kusů tech 30" lcd kompů, protože jsem tam browsil a videl jsem je snad po 3 tisicich. Mam na to nekde i printscreeny
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAJA: Pro mě je barometr samotná IBM (-; Dokud bude brát Lenovo, tak tam kvalita je (mluvím o Téčkách). Dell nebyl špatný, mám na druhém místě.
    MAJA
    MAJA --- ---
    NELDE: pokud by to slo, zustal bych u IBM Thinkpad T rady ... i kdyz Lenovo tyhle puvodni ibm rady zatim nejak extra nemrvi

ted mam dell latitude a spokojenost v ramci moznosti
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    Kdyz tak mluvite o NBD jak je na tom HP/IBM/Dell v Cechach u pracovnich stanic? Premyslim o modernizaci jedne site chtel bych nejake SFF stanice s NBD bude se jednat cca o 30 kusu, pak dva servery a nejspis i 20 tiskaren... Pripadne je to uz objem na nejaky vyssi servisni pristup - "servisni multilicenci" pripadne co obecne nabizeji co mam hledat...
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAJA: Není to jenom o firmě, ale také o kvalitě výrobku.

Pokud bych si mohl vybrat, tak zase Lenovo řady T.
    2ND
    2ND --- ---
    MAJA: cesky Dell jde do kytek straslivou rychlosti..
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MAJA: nevím jak dříve, ale máme necelý rok koupený dell a byl jsem dost překvapený jak moc se při psaní prohýbá klávesnice (vostro 1520)
    MAJA
    MAJA --- ---
    NELDE: no zrovna co se týká servisu, tak LifeBooky servisuje stejná firma jako Dell :-)

Jinak Dell Latitude a vyšší řady jsou na tom lépe než F-S LifeBook, ale cenově to úměrně odpovídá. A bohužel se začíná jak servisem, prodejem tak i kvalitou kazit i Dell :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAJA: Nesrovnávej FS s Dellem, prosím.
    MAJA
    MAJA --- ---
    KORKMAZ: předpokládám, že to bylo nějaké FS Amilo ? LifeBooky mají NDB on site servis jako Dell.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Já vím, oni to posílají do servisu. Dříve to zasílali do kapše na žižkov, ted do nějaká S and T, má pobočku taky v areálu těch jatek v Holešovicích. Značka kompa Fujitsu Siemens.
    MAJA
    MAJA --- ---
    KORKMAZ: Alza imho zadne LCD nemeni, co to bylo za servis / znacku notebooku ?
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Nahazuji svou zkušenost s alzasoftem. Notebook, co jsem si tam koupil, jsem mohl normálně odnést do reklamace. Po čase se ale rozmysleli, že s tím musím rovnou do servisu a vyrazili mě, prý mám na faktuře ičo. V servise jsem žádal už podruhé o výměnu lcd kvůli bílým flekům a ty špecifíci mi ho vyměnili za ještě poškozenější a očesali mi z ntb všechny gumové nožičky. No borci...Příště si raději připlatím pár set za seriozní jednání a koupím to někde jinde.
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    TOMMY69: jak pise JENDAVB ...maj to naposledy updatnuty snad pred nekolika lety :(
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    QUARATH: UZ asi neee prolez jsem snad vesechny vetsi dodavaele a taky nic kamoska chtela nejakej tip kuly desigenu do sviho obivacku
    TOMMY69: :-]]]]]] tam jsme taky uvedeny a uz rok nic :-]]]] protebe jako pedo fanouska TOO OLD
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    Plz, nevite, jestli v CR nekdo prodava monitory ViewSonic? Ted sem prolezl co se dalo a nikde sem nenasel. :(
    KEJML
    KEJML --- ---
    ROENICK: Jo aha, já už někde na nyxu četl, že to i museli dodat, tak to asi bylo jinde :) a i ten původní odkaz dneska vede na upravenej článek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam