• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    AHARAZ: co se tiskaren tyce tak jen ty nejlepsi. servery taky hodne v pohode. stanice jsem ale vzdy nakupoval od dellu. jestli chces tak ti muzu do psoty poslat kontakt na meho obchodnika ktery by mel byt schopny ti nejaky deal postavit na miru (ja u nej nakupuji zpusobem "nevim co chci ale musi to umet tohle, tamto a tamhleto tak do hodiny mi poslete nabidku")
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    WRATA: Oki, no kdyby mel nekdo nejake vlastni zkusenosti jako zakaznik byl bych rad, pripadne i do posty...
    WRATA
    WRATA --- ---
    AHARAZ: Takze bylo mi doporuceno abych te odkazal na "HP prefered partnera" coz je MGC a ty takove smlouvy udajne delaji. HP ti to naprimo neudela.
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    VLASTIS: diky
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    AHARAZ: muzu se ti optat kolegu jestli se kolem tohoto mnozstvi delaji specialni smlouvy
    WRATA
    WRATA --- ---
    AHARAZ:Zkusim se ti zeptat jestli ho chytnu
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    WRATA: No mne spis jde o to jake existuji alternativy k NBD na stroj pri vetsim objemu...
    WRATA
    WRATA --- ---
    AHARAZ: HP urcite NBD ma i na singe PC(kamarad tam dela a nabizel mi to do prace)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ze bych je po 4 letech zazaloval pro nedodani ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ROENICK: doprdele ja tenkrat na applestoru koupil asi 10 kusů tech 30" lcd kompů, protože jsem tam browsil a videl jsem je snad po 3 tisicich. Mam na to nekde i printscreeny
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAJA: Pro mě je barometr samotná IBM (-; Dokud bude brát Lenovo, tak tam kvalita je (mluvím o Téčkách). Dell nebyl špatný, mám na druhém místě.
    MAJA
    MAJA --- ---
    NELDE: pokud by to slo, zustal bych u IBM Thinkpad T rady ... i kdyz Lenovo tyhle puvodni ibm rady zatim nejak extra nemrvi

ted mam dell latitude a spokojenost v ramci moznosti
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    Kdyz tak mluvite o NBD jak je na tom HP/IBM/Dell v Cechach u pracovnich stanic? Premyslim o modernizaci jedne site chtel bych nejake SFF stanice s NBD bude se jednat cca o 30 kusu, pak dva servery a nejspis i 20 tiskaren... Pripadne je to uz objem na nejaky vyssi servisni pristup - "servisni multilicenci" pripadne co obecne nabizeji co mam hledat...
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAJA: Není to jenom o firmě, ale také o kvalitě výrobku.

Pokud bych si mohl vybrat, tak zase Lenovo řady T.
    2ND
    2ND --- ---
    MAJA: cesky Dell jde do kytek straslivou rychlosti..
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MAJA: nevím jak dříve, ale máme necelý rok koupený dell a byl jsem dost překvapený jak moc se při psaní prohýbá klávesnice (vostro 1520)
    MAJA
    MAJA --- ---
    NELDE: no zrovna co se týká servisu, tak LifeBooky servisuje stejná firma jako Dell :-)

Jinak Dell Latitude a vyšší řady jsou na tom lépe než F-S LifeBook, ale cenově to úměrně odpovídá. A bohužel se začíná jak servisem, prodejem tak i kvalitou kazit i Dell :-(
    NELDE
    NELDE --- ---
    MAJA: Nesrovnávej FS s Dellem, prosím.
    MAJA
    MAJA --- ---
    KORKMAZ: předpokládám, že to bylo nějaké FS Amilo ? LifeBooky mají NDB on site servis jako Dell.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Já vím, oni to posílají do servisu. Dříve to zasílali do kapše na žižkov, ted do nějaká S and T, má pobočku taky v areálu těch jatek v Holešovicích. Značka kompa Fujitsu Siemens.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam