• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SVANC: jojo, duvod proc do dnesnich dob vydrzelo tolik pyramid je jednoduchy - proste je to nejlepsi zpusob, jak postavit neco, co vydrzi vecne. Je to asi tak stejna zahada, jako ze maji po celym svete baraky okna, dvere a strechu :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    BYDK: Jasný, to chápu. Já jen, že z nějakých podivností vytvořených umělci před tisíci let je hodně ošidné na něco usuzovat. A i s těmi společnými znaky bych byl opatrný. Po celém světě jsou např. vidět pradávné stavby ve tvaru pyramidy, přestože dané civilizace nebyly v kontaktu. Je mi sice jasné, že to není ten samý případ, tady je k tomu objektivní důvod, stabilita stavby, ale i tak...
    BYDK
    BYDK --- ---
    SVANC: Vsak jsem psal, ze tim neni nic mysleno. :) Proste jsem poslal na posouzeni zajimave figuriny. Btw... Venuse je proste silnejsi zena s vcelku normalni hlavou. Akorat ty oci me trochu desi.
    BYDK
    BYDK --- ---
    PALEONTOLOG: Neolit se datuje ruzne, zalezi na tom kde se na zemi nachazis. ;) Napriklad u nas se Neolit datuje 6tisicileti pr.n.l. Ty kultury, ktere jsem zminil jsou PreNeoliticke. A velmi rozdilne. Technologicky pokrocilejsi a pritom o 3 tisice let starsi.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Tohle je auditko pro lidi, co nikdy žádný ufo neviděli...
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    tahle dymenze je fak ale upe skurvena...Naštěstí existujou i jiné, lepší. Bohužel z nich čas od času (poslední dobou velice často)do té naší pronikají dost mimózní existence...
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Zjevně nechápeš kontext. Ostatně jako spoustu dalších věcí.
    SVANC
    SVANC --- ---
    BYDK: Myslíš, že ženy před nějakým 25 - 29 tisíci let vypadaly takhle? Argumentovat uměleckými díly je imho dost mimo.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BYDK: neolit jak jo chapeme se datuje od 10 000let BP. Vube nechapu tvoje sdeleni.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BYDK: cela historie lidstva je protkana nadprirozenymi bytostmi. Lidsky mozek ma ohromnou predstavivost a nepochybuju, ze uz v praveku tuhle vlastnost umelci vyuzivali.

    Certi, rusalky, vodnici, yetti, buzci a bohove, draci, ufoni... vsechno si lidi nejak predstavovali a od nepameti se je snazi lidi zvecnit.
    CROME
    CROME --- ---
    ZUULLUU: diskuse s vydlabanyma neckama, jby byla v leccems prinosnejsi...
    BYDK
    BYDK --- ---
    Kazdopadne nejradeji mam tyhle ufouny. :) Jiste nekdo pozna o jakou lokalitu se jedna. :) A to obleceni je jak ze startreku. :) Kazdopadne vsimnete si, ze tyhle sosky se objevuji cirka 2000-3000 let. Jeste pred neolitickou revoluci. :)

    BYDK
    BYDK --- ---
    BYDK: Mohlo by se jednat taky o cepici, ale detaily jsou jiz casem setrene. Kazdopadne to sem davam jen pro zajimavost. Nic netvrdim, prosim. :)
    BYDK
    BYDK --- ---
    BYDK: Btw... jedna se o Kykladkou civilizaci.
    BYDK
    BYDK --- ---
    Zajimava figurina. Proporce rukou a novou jsou perfektni a co ta hlava? :) Je take perfektni? Otazkou kdo byl predlohou.

    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Zjevně jsi je doteď nepochopila, jinak bys nemohla žvanit takovéhle bludy.
    ZUULLUU: Poslední věta popírá sama sebe :D.
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Stejná otázka mě už napadla u tebe. Fakt se mi nechce věřit, že někdo může vážně prohlašovat přistání na Měsíci za fejk. Pokud není troll...
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Tady něco speciálně pro tebe. Pokud tě ta problematika zajímá, věnuj tomu těch 48 minut - předkládáním absurdních "argumentů" už jsi tu strávila daleko delší dobu...
    Pravda o pristani na Mesici
    https://www.youtube.com/watch?v=I86MRPHQb2Q
    BYDK
    BYDK --- ---
    Nejzvlastnejsi je, ze je to pomerne dlouho, co jsme udajne byli na mesici. Problem navratu je v tom, ze uz tam nekdo je. A take proto vzniknou Americke Space Forces a kdyz budou vytvorene, pokusi se na ten mesic znovu vstoupit.
    Problemem druhe svetove byl, ze sice jsme udajne nejsilnejsi nejmocnejsi na planete mysleno Amiky ci Nemce, ale najednou se objevuje nekdo koho nejake kulky a podobne zbrane nerozhodi. Paradni dokument o pokusu sestrelit UFO v Los Angeles se pohybuje na netu.
    SVANC
    SVANC --- ---
    Fakt se tady vážně bavíme o tom, zda lidé doopravdy přistáli na Měsíci? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam