• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SVANC: tak on celej serial Ancient aliens je o tomhle konfliktu vysvetleni. Ano vsechno se da jednoduse vysvetlit mimozemstany, otazka zni, jestli je to vysvetleni spravny...?
    SVANC
    SVANC --- ---
    AVATAR: No právě. Třeba i u maleb "vesmířanů" může být nějaký společný mechanismus, proč jsou některé znaky podobné. Nebo to je prostě jenom tak, že spektrum postav je u jednotlivých kultur natolik bohaté, že při cíleném hledání se společné znaky najdou. Ale zrovna tohle si netroufám odhadovat...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SVANC: jojo, duvod proc do dnesnich dob vydrzelo tolik pyramid je jednoduchy - proste je to nejlepsi zpusob, jak postavit neco, co vydrzi vecne. Je to asi tak stejna zahada, jako ze maji po celym svete baraky okna, dvere a strechu :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    BYDK: Jasný, to chápu. Já jen, že z nějakých podivností vytvořených umělci před tisíci let je hodně ošidné na něco usuzovat. A i s těmi společnými znaky bych byl opatrný. Po celém světě jsou např. vidět pradávné stavby ve tvaru pyramidy, přestože dané civilizace nebyly v kontaktu. Je mi sice jasné, že to není ten samý případ, tady je k tomu objektivní důvod, stabilita stavby, ale i tak...
    BYDK
    BYDK --- ---
    SVANC: Vsak jsem psal, ze tim neni nic mysleno. :) Proste jsem poslal na posouzeni zajimave figuriny. Btw... Venuse je proste silnejsi zena s vcelku normalni hlavou. Akorat ty oci me trochu desi.
    BYDK
    BYDK --- ---
    PALEONTOLOG: Neolit se datuje ruzne, zalezi na tom kde se na zemi nachazis. ;) Napriklad u nas se Neolit datuje 6tisicileti pr.n.l. Ty kultury, ktere jsem zminil jsou PreNeoliticke. A velmi rozdilne. Technologicky pokrocilejsi a pritom o 3 tisice let starsi.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Tohle je auditko pro lidi, co nikdy žádný ufo neviděli...
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    tahle dymenze je fak ale upe skurvena...Naštěstí existujou i jiné, lepší. Bohužel z nich čas od času (poslední dobou velice často)do té naší pronikají dost mimózní existence...
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Zjevně nechápeš kontext. Ostatně jako spoustu dalších věcí.
    SVANC
    SVANC --- ---
    BYDK: Myslíš, že ženy před nějakým 25 - 29 tisíci let vypadaly takhle? Argumentovat uměleckými díly je imho dost mimo.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BYDK: neolit jak jo chapeme se datuje od 10 000let BP. Vube nechapu tvoje sdeleni.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BYDK: cela historie lidstva je protkana nadprirozenymi bytostmi. Lidsky mozek ma ohromnou predstavivost a nepochybuju, ze uz v praveku tuhle vlastnost umelci vyuzivali.

    Certi, rusalky, vodnici, yetti, buzci a bohove, draci, ufoni... vsechno si lidi nejak predstavovali a od nepameti se je snazi lidi zvecnit.
    CROME
    CROME --- ---
    ZUULLUU: diskuse s vydlabanyma neckama, jby byla v leccems prinosnejsi...
    BYDK
    BYDK --- ---
    Kazdopadne nejradeji mam tyhle ufouny. :) Jiste nekdo pozna o jakou lokalitu se jedna. :) A to obleceni je jak ze startreku. :) Kazdopadne vsimnete si, ze tyhle sosky se objevuji cirka 2000-3000 let. Jeste pred neolitickou revoluci. :)

    BYDK
    BYDK --- ---
    BYDK: Mohlo by se jednat taky o cepici, ale detaily jsou jiz casem setrene. Kazdopadne to sem davam jen pro zajimavost. Nic netvrdim, prosim. :)
    BYDK
    BYDK --- ---
    BYDK: Btw... jedna se o Kykladkou civilizaci.
    BYDK
    BYDK --- ---
    Zajimava figurina. Proporce rukou a novou jsou perfektni a co ta hlava? :) Je take perfektni? Otazkou kdo byl predlohou.

    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Zjevně jsi je doteď nepochopila, jinak bys nemohla žvanit takovéhle bludy.
    ZUULLUU: Poslední věta popírá sama sebe :D.
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Stejná otázka mě už napadla u tebe. Fakt se mi nechce věřit, že někdo může vážně prohlašovat přistání na Měsíci za fejk. Pokud není troll...
    SVANC
    SVANC --- ---
    ZUULLUU: Tady něco speciálně pro tebe. Pokud tě ta problematika zajímá, věnuj tomu těch 48 minut - předkládáním absurdních "argumentů" už jsi tu strávila daleko delší dobu...
    Pravda o pristani na Mesici
    https://www.youtube.com/watch?v=I86MRPHQb2Q
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam