• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    SVANC
    SVANC --- ---
    KALIPH: Ale houby, reagoval: SVANC.
    Teď už se dozvím, jestli i tvrzení, že jedna a jedna jsou dvě, je pouhou vírou? Popř. kde pro tebe končí vědecká pravda, která je ještě nepopiratelná?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    SVANC: Zvláštní to je, pokud nepřisuzuješ emzákům zvláštní psychické schopnosti. Pokud ano, a pustíš-li fantazii trochu na špacír, vysvětlení se objeví. Já se to snažím pochopit právě tak, jako ty.
    SVANC
    SVANC --- ---
    KALIPH: Víš co je zvláštní? Že na jednu stranu se mají emzáci schovávat, ale pak se najednou objeví v místě, kde jejich obří plavidlo vidíš z balkónu paneláku, tzn. stejnou možnost měly ve městě minimálně tisíce dalších lidí.
    Neméně divné je to, že při současném mnohamilionovém počtu trvale běžících kamer, z nichž část zabírá i oblohu, doposud nikdo neukázal záznam, kde by něco takového sejmulo více kamer z různých úhlů.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Dojemny, a ten blesk co osvetlil ufo trval 10 vterin?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    SVANC: To byl id Avatar v poště, jj, srry.
    SVANC
    SVANC --- ---
    KALIPH: To o hejnu ptáků jsem rozhodně neříkal já. První post tu mám necelý rok po tom tvém popisu stroje, který vidím poprvé (alespoň si nepamatuji, že bych to už četl).
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    SVANC: Ve světle blesku jsem to spatřil, ten blesk vlétl do jedné koule na okraji toho stroje. Pak to vylétlo z mraků a plachtilo tiše "od východu k západu".
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    SVANC: Já u toho měl přítelkyni, která to viděla taky. Hájila mě tenkrát i zde v auditku, ale kam s takovou výpovědí, viď?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    SVANC: "Viděl jsem to naprosto jasně asi 10 vteřin, co to prolétávalo přímo před mýma očima od východu k západu, nic mi nezaclánělo.. Stroj se otáčel i kolem své osy, velmi pomalu, ale otáčel, rychlost byla pomalejší než stíhačka, ale naprosto stabilní" -- jj, o tomhle jsi říkal, že je to hejno ptáků a musíš pochopit, že pro mě je to naprostá ztráta času.

    Zkus si někdy změřit 10 vteřin, když pozoruješ nějaký objekt v pohybu - je to spousta času.
    SVANC
    SVANC --- ---
    Btw takhle působivou bouřku určitě sledovala spousta dalších lidí...
    SVANC
    SVANC --- ---
    KALIPH: Takže asi tohle:
    Zmíním poslední případ, který mi přijde nejméně uvěřitelný. Sledoval jsem na v Praze na balkóně bouřku asi před 2 lety. Přišla za soumraku a byla od počátku hodně divná. Mraky visely jakoby nízko nad paneláky a byly opravdu černé, blesky nesměřovaly svisle a rozvětveně dolů jako obvykle, ale procházely mezi mraky vodorovně, naležato.. nevím, jestli jsem je viděl dělat někdy jindy něco podobného. Chtěl jsem to ukázat přítelkyni, tak jsem zavolal, měl jsem z toho neobyčejný pocit. Když tu jeden vodorovný blesk rozzářil mraky přímo přede mnou a ozvala se strašlivá rána. Ve světle toho blesku jsem spatřil "letící stroj" kosodelníkového tvaru, který letěl jen o kousek výše nad úrovní mých očí, odhaduji 50-100 metrů přede mnou. V každém rohu kosočtverce byla koule, která barevně blikala, každá v jiné barvě, barvy se střídaly, byl to nepochybně stroj.. Viděl jsem i linie, které ty koule po obvodu spojovaly i které procházely napříč tím "tvarem".. Viděl jsem to naprosto jasně asi 10 vteřin, co to prolétávalo přímo před mýma očima od východu k západu, nic mi nezaclánělo.. Stroj se otáčel i kolem své osy, velmi pomalu, ale otáčel, rychlost byla pomalejší než stíhačka, ale naprosto stabilní (stejně tak i kolem osy) přišlo mi, že spíše plachtil.. Blesky kolem duněly a několik z nich, jakoby ty koule nasály do sebe, napadlo mě, že z nich třeba doplňuje energii, ale to je jen úvaha. Netroufám si odhadnout velikost. Nikdy bych si nic takového nedovedl představit a málem jsem si nadělal do kalhot přiznám, žádné vzrušení a juchů, naopak jsem cítil děs. Stál jsem ve správnou chvíli na správném místě, viděl jsem komplet celý průlet od obzoru k obzoru z velké blízkosti, po zbytek dne jsem se nedokázal uklidnit, ani několik dní potom.
    Ten blesk, v jehož světle jsi ten stroj spatřil, zářil 10 vteřin?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KALIPH: asi jsem te hodne zklamal, promin. Ja uz jsem proste takovej, ze se snazim u zahad hledat vysvetleni, se kterym se dokazu ztotoznit. Neber si to osobne a dekuju za sdileni. Vim, ze je to obcas tezky. Lidi jsou zli :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    SVANC: Ta plamenná věc je druhá, co jsem tu sdílel a logicky nemá nic společného s emzákama.

    Nesmíš se na mě zlobit, ale už to znovu nahazovat nebudu, je to někde v zálohách. Přesný popis "stroje", který jsem viděl, jsem po dlouhém přemlouvání sdílel s id Avatar. Místní férový chlapík, který má pod čepicí a nesníží se k podpásovkám.. a přesto mi zpětná vazba byla, že jsem viděl "hejno ptáků." - Nemám čas, ani chuť vám něco dokazovat.

    Každopádně bych vám všem přál vidět to, co já. Ne že ne - a za sebe vám mohu akorát říct, jaký jsem měl přístup. Jestli není hoden následování - opět, vaše volba.
    SVANC
    SVANC --- ---
    KALIPH: Asi myslíš tu plamennou věc?

    Jinak jsem při krátkém brouzdání archivem narazil na dobré perly. Začínám chápat, proč tady někteří věří v možnost existence planety Tiamat či naopak nevěří na přistání na Měsíci :D

    "včerami kolega řekl, že 27.8.2011 v cca 6:45
    bude MARS velikej na obloza jako Měsíc. a že ho vychýlil Jupiter. což je divný
    nikde jsem o takový události v historii nečetl, opravte mě jestli se mýlim.
    ale je to určitě možný aby se takhle přiblížil? a o jaký děsný kus !"
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    PALEONTOLOG: Jj, klidně si to ulož. Jako kdybych své příspěvky někdy mazal.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KALIPH --- --- 16:13:14 12.9.2018 --- 00:01 :: pošta :: THEOB
    PALEONTOLOG: Že mám kámen mudrců budu tvrdit, až budeš umírat senilitou a já budu stejně stále mladý. :) ..Určitě potom najdeme lepší vysvětlení.

    Pro pripad, ze bys tu kolosalni kravinu po sebe chtel smazat.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    PALEONTOLOG: Že mám kámen mudrců budu tvrdit, až budeš umírat senilitou a já budu stejně stále mladý. :) ..Určitě potom najdeme lepší vysvětlení.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KALIPH: jiste, je to totiz stale stejny princip
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    PALEONTOLOG: Opravdu chceš srovnávat x jevů, které spadají do kategorie "neidedentifikovatelné létající objekty" s kamenem mudrců? .))
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    SVANC: To je takovej šlágr, kterou se jednou za pár let opakuje. Pravděpodobně jsi u toho i byl, když jsem ji popisoval.

    PALEONTOLOG: Já budu daleko raději na té straně, kde dochází ke kontaktu, než na té, která ho nemá. Je to jednoduchá idea.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    To by neproslo ani ve stredoveke alchymii.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam