MACHALIK: já věděl, že mě totálně diskvalifikujete, škoda těch předsudků ;) já přivez svoje tannoye, svanc má visatonský sloupky. vpodstatě za tu krátkou chvíli co jsme si s tim hrály bych se vyjadřoval jen k spektrální charakteristice a líbí/nelíbí, de fakto víc ani nevim na co se soustředit. u těch visatonů byl slyšet větší objem, taková větší "konzertovost", hloubky byly hlubší, ale už zas ňáký kopáky a vyšší basy byly výraznější na tannoyích. na můj vkus maj visatony moc vejšek (po přepnutí ;), ale neměly jsme srovnaný hlasitosti dle měřáků na 0.1 dB, takže to mohlo bejt jen vyšší citlivostí. zajímavý, že u některejch nahrávek ten rozdíl nebyl téměř slyšet, nataša atlasů zas trhala uši. teď si říkám, že jsme u toho mohli posedět víc.
vpodstatě bych řek, že to je dost o zvyku, jakej zvuk bych preferoval. zajímalo by mě, jak by zněly nějaký třetí bedny třeba za 1/2 mega, to je asi tak jedinej výsledek tý přepínačky, že vnesl prvek nespokojenosti a zvědavosti o což v hifi asi jde ;) naštěstí jsem si za svá punková a fríčkovská láta vypěstoval toleranci a mam rád když mastí, neprdí, neřeše uši, nedrnčí a nevzbí, jakžtakš vyrovnaný spektrum je taky fajn ;) s tim si vystačim, pak už mi jde jen o obsah.