SVANC: Ano, difirenciální mětoda samozřejmě existuje. Už jsi přišel na to, jak její výsledky interpretovat a co z nich učinit za závěry pro vylepšení konstrukce zesilovače? Jestli jo, napiš o tom white paper, bude to zajímat tisíce, desetitisíce lidí! Seš hlavička.
Já už ti nic vysvětlovat nebudu. Sám vidíš, že léta pokusů selhaly, nic se nevysvětlilo, posun je o právě nula bodů. Proč bys po mně chtěl, abych ti dál něco vysvětloval? Abys mi to vysvětlil zpátky a pohovořil o spiknutí, zájmech, a znovu a znovu parkovacím testu? K čemu to je?
Btw, postavil (rozuměj spájel cizí konstrukce) jsi desídky zesilovačů a přesto jsi ničemu neporozuměl. Nesere tě to? Takový lidi existujou, rekrutujou se zejména z takovejch těch strejdů, kteří za komančů hltali amaro a stavěli, co zrovna byli v kurzu. Jak si vysvětluješ ten zásadní rozpor mezi tím, že jsi postavil desítky zesilovačů a faktem, že stačilo postavit právě jeden a už nikdy žádnej jinej, protože jsou všechny stejný?
Tvůj poslechový názor je vlastními zkušenostmi nepodložený, pouze vyčtený, papouškovaný. Že sis nakoupil odpory v GMku a zapájel je do DPS --- please.
Nenapadlo tě někdy za tvé letité zkušenosti se špičkovým hifi se pozajímat nikoli o to, "jak dokázat světu, že se mýlí", ale o to, "proč si nevyzkoušet, jestli se nemýlím já"? Je to zadarmo, když budeš šikovnej, tak se na tom dá i vydělat.
MATT: Můj milý malý špióne, byť jsi prozewlil na brkqu celou východní Ewropu a "dalo" ti to víc než všechny cestovky dohromady, dar nadsázky a čtení textu ti nebyl nadělen. Přečti si to ještě jednou, dej si třeba páva, aby se ti ty věci trochu rozmlžily a zároveň zostřily, a třeba to pochopíš.