SPUNT: Labuď bez labudě. Jednoznačně.
SKYTHA: Můj názor je, že když už se někomu snažím pomoct, tak takovým způsobem, aby to k něčemu bylo. Tedy ho buď odkážu do patřičných míst, nebo se budu mu snažit vysvětlit, na co se ptá. (Pokud mu pomoci nechci, pak je to jiná věc, ale to, myslím, nebyl tenhle případ.) Ashrakův "problém" imho je, že nebere ohled na rozdílný stav znalostí svých, které jsou vyhnané do výše vysokou školou, a lidí ostatních, kteří dle mého skromného mínění leckdy nemohou tušit, o čem hovoří (i když říká pravdu, čistou pravdu a nic než pravdu).
Viz nedávno klub o pravopisu, kde odvětil na dotaz, že "to je otázka morfonologie a morfotaktiky a vůbec slovotvorby". Pro nelingvistu se tím jeho správná odpověď stala v podstatě nepoužitelnou. Pokud se tedy mezi ne-jazykovědci významně nerozšířilo povědomí o tom, co je to morfonologie a morfotaktika, o čemž si dovolím pochybovat.
(Nerozpatlávala bych to tak, kdyby se Ashrak netvářil, že nepochopení jeho příspěvku ho rozhořčuje. Jediné, co jsem řekla, je, že rozhořčení není na místě. Nepochopen je podle mě proto, že je nesrozumitelný...)