AZONIPS: ona ta metoda ma nekolik netrivialnich predpokladu. veris, ze
1) stavy vedomi/obsahy mysli jsou podminene a pomijive a nakonec mezi nimi neni az takovy rozdil
2) ale je neco, co je za mysli, za vedomim (osemetne slovo) a to je takove pevne celistve. da se to objevit a da se z toho jednat
3) na to, kam se celkove posouvas, ma velky vliv cosi jako 'zamer' - dejme tomu cemu veris nebo kam vlastne jdes
4) stavy vedomi/obsahy mysli jsou v podstate determinovany tvym telesnym/energetickym/whatever predchozim stavem... je to proste nejak obarvena energie, ktera se da pouzit na posun nekam
Takze ja mam zamer, abych nebyla furt vlacek, kteryho posouvaji prijemne stavy vedomi skrze chute a neprijemne skrze odpory, ale aby smerovala do toho bodu 'za'.
No a energii neprijemneho zazitku vyuziju tak, ze misto abych zurila ze zlodej ukradl auto (or whatever), tak tu emoci vyuziju tak ze si jeste vic vtisknu uvedomeni kdo jsem kam jdu a co chci. nebranim se te emoci ale pouziju ju.
nevim mozna je to moc abstraktni a rychly a tady je to off topic, ale klidne napis co dela Grun