COWBOY: No výzva to rozhodně je, ale vem si jaká je makačka uspokojit jednu babu... A teď tam v tý posteli máš dvě!!! Uhuh, po takovém zážitku zcela vysílen a vyčerpán odcházím umřít v doživotním celibátu v poklidné cele tibetského kláštera:o))))))
A teď trošičku vážněji - když tak nad tím přemýšlím, tak když vidím lesbický sex, tak: 1)chci ho sdílet s nimy; 2) vím, že kdybych se přidal, tak už to bude jiné (což trochu koresponduje s tí co psala Ym.); 3) je tam ta věčná touha po nedosažitelném, která vzrušuje; 4) vzhledem k tomu, že se mi líbí mnoho dívek, tak je příjemné pomyšlení, že si můžu vybrat jednu, aniž bych ztratil druhou (zkrátka ty rozmanité podoby Animy projikované na dívky okolo je lépe posaná dvěma dívkami než jen jedinou a protože spolu sexí vytváří zdání jednoty a spojení těch, uch, komplementárních (sorry jiný slovo mne nenapadá) kvalit, které lépe vystihnou její podstatu)
YMLADRIS:
jses teda rad ze tvoje Anima (nebo kdo) ti do prstu vklada vzletna vyjadreni, anebo nejses rad a byl bys radeji kdyby drzela hubu? Hmmm, víš, že jsem o tom nikdy neuvažoval? Ale myslím, že jsem rád - mám pocit větší pestrosti a tím i uchopitelnosti. No a sebeironie a potažmo smích vůbec je celkem fajn způsob, jak se vyrovnat z komplexu komplexů z komplexů:o))))
Mě se s některými komplexy podařilo pohnout analýzou svých snů. A pak ty imaginace - ale to jsou spíš pokusy - ale do jaké míry funkční to zatím nevím. A myslím, že uvědomnění toho, že mám takový a takový komplex, který se projevuje tak a tak v konkrétní situaci (což vnímám jako dost podstatný rozdíl od napapouškovaného: "mám otcovský komplex díky kterému mám problém s autoriami a seběvědomím") a posléze pocit smysluplnosti, který se mi přitom objeví je jedna z možností jak se s komplexy vypořádat. Mě by teď zajímalo, jestli se tato má zkušenost kreje se zkušeností někoho jiného...