• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    KADERAS: diky, diky, diky.))
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    PAVLINKA: hned sme jí nasypali pár hlasů, uplnej Olgojchorchoj
    KACJU
    KACJU --- ---
    MEZKALINKA: Ta je nadherna
    MEZKALINKA
    MEZKALINKA --- ---
    dodávám fotku sestry šťěňat pitbula s němecým ovčákem., bohužel mám jen tuto. Uši jim za normálních okolností nestojí.

    MEZKALINKA
    MEZKALINKA --- ---
    Zdravíčko, nechcete někdo štěňata pitbula kříženého s ovčákem? (3 kluci, 3-4 měsíce).
    Spolubydlící si přinesla domů štěně v dost špatném stavu, podviživené a nikdy prý nebylo venku.
    Pokusime si na čas vzít všechny, ale zůstat u nás nemůžou...foto dodám později.
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    ANA: jj, tak to by se nepohodli protože Arnošt je pako a startuje po každym psovi :( ale kdoví, třeba by měl respekt !
    Vodu začal milovat, ale musela jsem do ní vlézt a taky to trošku okoukal od Rozáry. Teď už mě nepotřebuje a letos už má první koupání za sebou :))
    ANA
    ANA --- ---
    giovanna: to jo teda:)nas se s psama snese ale nesmi to byt prudasove...a co si tak pamatuju tak arnost je taky jeste mladej pubertak ne?hele a umi arnost plavat?maxe to naucila az loni kamoscina borderka ale porad mu nejde plavat zadnima takze mu klesa zadek a obcas se malem utopi....ale vodu rad
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    ANA: tak tak.. stačí když Arnošta vezmem na kopec s pneu :) vyřádí se sám a pak padne.. pár jich už donesl i domu, ale to ho potom už tolik nebaví jako venku. Škoda, že se ten můj blbec nesnese s psama, mohli jsme uspořádat "závody" :))
    GIO
    GIO --- ---
    PAVLINKA: vubec nerozumim, na co narazis, prestoze se to odkazuje na muj prispevek.)
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    OBECNYMA
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    GIO: a ja si zas myslim, ze obecny soudy sou na prd...)) a mel by nebo nemel nas uz od plenek vede k zahube, bohuzel ten, kdo se neridi mel by a nemel by, je casto spolecnosti vykazan kamsi, protoze ta to nejak nemuze ustat, vsechno se prece ridi ZAKONAMA SKATULKAMA A OECNYM PRAVDAMA! a kdo se jima neridi, vybocuje a mel by byt radne potrestan...pardon...)
    TUKI
    TUKI --- ---
    GIO: s Tebou dal nic neresim, vubec si zrejmne nepochopila co sem tim myslel. nikdo a nic neni hned 100%, a kazdy ma nejaky problem, nekomu to nevadi a nekdo se snazi ten problem vyresit(jedno jakej).
    ANA
    ANA --- ---
    giovanna: no jasny:)ale trvalo mu to nez se to naucil.....bohuzel ted si tu svoji oblibenou ztratil tak musime najit novou:)a je fakt ze jak on se vyradi s koleckem (to je pracovni nazev pneu pro psa:) tak pak padne za vlast a je utahanej na pul dne az na den....coz se hodi:)
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    ANA: to je paráda :)) Arnošt si pneu nosí stejně.. Maxík určitě sklízí úspěch u kolemjdoucích viď ?
    GIO
    GIO --- ---
    MATHEA: tak ono se to asi cloveku nechce pokazde takhle do detailu popisovat no, to jsou ta uskali internetovych 'komunikaci, kde obcas chybi pismenko, obcas podrobnejsi sdeleni, ktere je vystiznejsi...)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GIO: ja taky nechci delat nic s tvym nazorem, o to fakt nestojim a neusiluju. Nicmene takto podane uz se mi to jevi lip, jelikoz z tvejch prispevku predtim (dlouho predtim:)) ) mi vyplyvalo, ze pes, kerej zkouskuje a maka, je robot. Prot tomu sem se ohradila, pac mi to prislo hloupy vuci lidem, kery s tema zviratama delaj i sport jako takovej.
    GIO
    GIO --- ---
    MATHEA: ja si myslm, ze je to muj nazor a s jako takovy s nim nic neudelas, dulezite je, ze nikomu nerikam, ze by tak cvicit nemel at si kazdy dela se svym psem co uzna za vhodne,jen podotykam, ze pravo na nazor mame kazdej, a muzeme tedy veci (podle me to zadna urazka neni, jen muj pocit a zkusenost s takovymi psy..) hodnotit podle sveho uvazeni, aniz by si to ostatni museli brat osobne.

    TUKI: nikde nic o poslouchani super nebylo a pokud furt resis ten vysavac, tak ses zbytecne zacyklil, ja fakt nepotrebuju, aby mi doma pri vysavani pes predvadel dokonale sestavy, proto neresim, jestli je mu jeho pritomnost neprijemna nebo ne. tak to bylo mysleno a je myslim zbytecne e v tom dal pitvat.
    pokud tvuj pes honi kocky, tak to je jina, to jsou treba zs pro me zakladni veci, pri kterych pes musi poslechnout na slovo a dela to.(myslim cizi kocky, domaci si sami chrani pred vetrelci,)

    roboty myslim psy, kteri neudelaji bez panova povelu jediny pohyb, par takovych znam, neustalw visi na svem Bohu a kdyz nemaji ukol, jsou nestastni, to mi proste neprijde pro mne zajimavy, takovy vztah, tim se taky vysvetluje, co myslim tou samostatnosti svych psu. nevisi na mne, poslouchaji jak je potreba a umi si vyhrat spolu sami, najit si zabavu, nepotrebuji mne kazdou minutu sveho zivota, abych jim urcovala co maji delat, tak to bylo vse mysleno. je to srozumitelnejsi..?


    nemam nic proti tomu, ze lidi se psy cvici spartakiady a zkouskuji, jen irkam, ze MNE to neprijde jako zajimave, nic vic, nikomu to nehanim, nezakazuju.. jen rikam svuj nazor..


    MATHEA: ad tohle, jo taky se nemuzu chlubit 100% spolehlivosti, zaprve jde o zvirata, za druhe mam ten pristup, ktery popisuji, a to by se asi taky neslucovalo, ale tech 98% taky vidim jako realnych, zbyla dve procenta taky urvu svym zvucnym hlasem.)) a presne jak rikas, nejdulezitejsi je byt o krok napred nez oni. uvazovat dopredu, vyhodnocovat situaci, zda je pro ne v okoli potencialni nebezpeci, ci oni mohou "ohrozovat nekoho kolem" a podle toho se chovam predevsim ja, ktera je ma na starost.. a tak mi to proste prijde prirozene..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam