• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHATěžký život básníkův
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    FIN: Jsi tak sladký, ale zrovna dnes večer se budu věnovat zcela přízemním věcem, a to řízku s bramborovou kaší a kyselou okurkou.

    Bublino, nebuď takový asociál...
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    FIN: :--)
    FIN
    FIN --- ---
    btw dnes v podvečer uskutečňujeme s natašou jisté velice tajné a grandiózní spiknutí s dalekosáhlými možnostmi a lze patrně tvrdit, že po osmé nebo kolem půl deváté už by nám přítomnost další společnosti nevadila. budeme se tou dobou patrně pohybovat ve starých strašnicích anebo někde úplně jinde - takže ufoun, chce-li někdo.
    důležité je případné zájemce upozornit, že mám zas jednou problematické období, jemuž čelím pouze vlastními silami, tudíž pozici chytráka večera si vyhrazuji já (pozici dámy večera již obsadila nataša) a ničí životní starosti nebo šílené teorie mě nezajímají.
    navíc je možné, že nás bude doprovázet laptop nabitý filmy s bogartem a v tom případě už nás vůbec moc nic dalšího nebude zajímat.
    s nesmlouvavými podmínkami jste tímto seznámeni, další telefonáty (nejdříve v osm) a zapojení se je pouze na vaše osobní riziko.

    konec hlášení školního rozhlasu, chrchly chrchly.
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA: hlavní zádrhel je v tom, že milá ingrid je v podstatě taková sladká tvářička, jejímž hlavním pozitivem je schopnost tvářit se unyle osudově. ale bacall... sakra, to je říz, to je něco - rozdíl asi jako mezi mexickým a plzeňským pivem.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    FIN: Nikdo neříkal, že na ně nedojde. Tvé hříšné názory jsou plně respektovány.
    FIN
    FIN --- ---
    BUBLINKY:
    NATASHA: nic ve zlém, dámy, ale ta ze všech nejprofláklejší casablanca je ještě ničím oproti filmům s duem bogart - bacall :-) na mou hříšnou duši, je to tak :-)
    NECECH
    NECECH --- ---
    BUBLINKY: Dobrou chut. :D
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    NATASHA: ;) Učiněná Bublina štěstěny. ;) Důležité je, že je stále co objevovat. No jo, jíst se musí. ;)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    BUBLINKY: Máš štěstí, právě jsem sem chtěla umístit závěrečnou scénu. Nyní Tě samozřejmě nechám, abys k ní dospěla sama --- ach, Velké Příběhy. Jak velmi je nám jich třeba.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    BUBLINKY: Začnu Casablancou.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Ale kouřil, což je jistě také kladná charakterová vlastnost. ;)
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Hm, nevím kdo je Bogart. ;)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Tiresome troll is tiresome.
    NECECH
    NECECH --- ---
    TOMASZ: tvuj nazor
    NECECH
    NECECH --- ---
    FIONOR: Proc poroucis me? Proc radsi nepises ty spatne basne, o nichz si myslis, ze jsou lepsi nez me "vylevy"? Proc je nepises sam, misto toho, abys mi rikal, co mam delat?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Udělej prosím něco pro tento klub i AP: přestaň ze sebe sypat velkolepá moudra a filipiky a piš poezii, čti poezii nebo dokonce žij poezii. Hlavně už zmlkni a neprovokuj.
    I špatné básně jsou lepší, než tvé výlevy.
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    NECECH: kteri si chteji predevsim vzajemne placat po ramenou, aby motivovali jeden druheho psat lepe a byt produktivnejsi.

    A tady se právě hrubě mýlíš. Poplácávání po ramenou motivuje jedině k větší produktivitě. Ani v nejmenším nepomáhá kvalitě.
    NECECH
    NECECH --- ---
    MAEROR: Ano, takove konstatovani zde jeste chybelo. Jinymi slovy: Mas me za blazna. To je vskutku inteligentni zpusob, jak to resit.

    Tomasz jako jediny mel nejakou dobu chut na kultivovanou konfrontaci, mozna ze se snazil i VELKY basnik FIN, jehoz spravna ceska kritika ve vytribenem stylu vzdy pobavi vysoce inteligentni ctenari elitnich blogu o hrach. Ricarderon signalizoval od zacatku, ze nema zajem o konfrontaci. To taky respektuju. A Natasha je velmi vstricna, co se tyce organizace naseho dialogu v prislusnych klubech. Toho si vazim.

    Zastavam nazor, ze pravidla klubu Autorska poezie jsou nastavena dobre, ale nefunguji tak, jak by mely. Kvuli tomu se vytvorila skupina nespokojenych autoru, do ktere patrim i ja, kteri si chteji predevsim vzajemne placat po ramenou, aby motivovali jeden druheho psat lepe a byt produktivnejsi.

    Jenze pak prisli vasi gladiatori a zacali se nam vysmivat zpusobem, jak jsou zvykli z Autorske poezie. Tohle je moje odpoved.

    Obavam se, ze si vazne myslite, ze vas klub je na vyssim levelu (coz plati z meho pohledu pouze co se ceskeho pravopisu tyce), tedy elitnejsi a proto tvrdsi a dobre tomu tak...
    MAEROR
    MAEROR --- ---
    NECECH: Přemýšlím při pohledu na některé tvé texty, zda pocit, že neumíš psát správně česky, není spíš pohled na věc, který se opírá o fakta... Stejně jako to, že nejsi schopen přijmout jakoukoli kritiku, přičemž sám se nezdráháš častovat nás tu svými destruktivně fekálními bludy...

    Tvoje průhledné vyvolávání šarvátek a snaha za každou cenu se poměřovat a konfrontovat už není ani zajímavá, ani zábavná - ale nezoufej, choroby ega lze léčit i jinými způsoby.
    NECECH
    NECECH --- ---
    NATASHA: To neni pocit, ale pohled na vec, ktery se opira o fakta. A fakta sdilime vsichni, at chceme nebo ne. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam