• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BATEAUPerličky z překladů
    CHRISTOF81
    CHRISTOF81 --- ---
    MVEK: však i ve vlaku hlásí něco jako "next station Praha Hlavní nádraží" :)
    MVEK
    MVEK --- ---
    Jestli jsem dobře rozuměl (několikrát), v americkém seriálu Chuck (2007-2011) se v epizodě 3x01 dva "špióni" dohadují, že se sejdou v Praze.
    A poměrně kreativně to řekli: "Meet me in [Nádrazí] Station..." (a pak se skutečně sešli na nádraží, kde byly cedule jako Praha hlavní nádraží, nebo okénko s cedulí Letenky).
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VANEK
    VANEK --- ---
    Hello Getlman, let me tell you about myself a little bit. My name is Suzi, I am elegant, slim a petite blond pretty blue eyes and sport figure.. I am currently studing psychology and live Bratislava. My hobbies are sport, swimming, bike, dancing, muisc, movies, theater, Touexploring different cultures, exotic locations, relax and like all woman schopping. I like drink Baileys, champagne a wine.. My favorite cuisine is Slovak, china, italy, indian. I am always dressed elegant a my favorite perfume- CK-beauty, CK one- Summer, Lancome-Aroma Juice, Hypnose, Christian Dior. J Adore, Bvlgari-BVL-Eau dete ... I expet respectful and courteous to romance woman..
    VANEK
    VANEK --- ---
    HATOR: Obrázek je linkován z prim.cz.
    HATOR
    HATOR --- ---
    PAN_SPRCHA: Hele a není to náhodou čínskej padělek? :)
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    Na Prahu se chystá Batman. Tentokrát jako akční jevištní show - iDNES.cz
    http://kultura.idnes.cz/na-prahu-se-chysta-batman-tentokrat-jako-akcni-jevistni-show-prj-/divadlo.aspx?c=A111017_130740_divadlo_ob

Butler Alfred, zrejme pribuzny generala Attorneyho
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Počítačové hry prý způsobují demenci
    http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/22264-pocitacove-hry-pry-zpusobuji-demenci

Závěrem článku, ve kterém byla citována Baroness Greenfield – přední neuroložka Oxforské univerzity, bylo, že hraní videoher může vést až k dočasné demenci.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PAN_SPRCHA: "Well, Stanley, here's another nice mess you've gotten me into!"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---

NELLAS
    NELLAS --- ---
    VANEK: To už je potom jiná :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELLAS: To asi jo, ale v kontextu s tím allowable...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VEETUHS: Já bych řekla, že zrovna tohle je docela normální slovní spojení? Dokonce jsem to i vygooglila, takže to třeba nebude jen můj pocit: http://4.bp.blogspot.com/_zj16VChXARQ/Sm5ot8BISDI/AAAAAAAAA_0/hgMc_9A5VR8/s400/walk+your+bike.jpg :)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    nj, už dlouho jsem nevenčil kolo
    VANEK
    VANEK --- ---
    Navstevnikum Valtic doporucuji navstevni rad zameckeho parku. It is allowable to walk bicycles, not to ride them etc.
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    'chtela bych, aby si muj snoubenec byl jist, nez spolu pujdeme dolu ulickou'
    IDLE
    IDLE --- ---
    Já mám možná zvrhlý smysl pro humor, ale čas od času se nad podobnými "překlady" zastavím a zasměju, zvlášť mám slabost pro hudební témata (třeba poštovní punk mi přišel velmi milý). Ale asi není potřeba na to nějak zvlášť upozorňovat.
    RIP
    RIP --- ---
    WITTGENSTEIN: Souhlas, i když tuhle mě polechtalo, že slovo "ruler" je tam i ve všech historických heslech o králích překládáno jako "pravítko".
    KACABABA
    KACABABA --- ---
    jinak tedy, abych si vylepšila reputaci: nálezce těla - founder of body
    KACABABA
    KACABABA --- ---
    WITTGENSTEIN: mě to jenom pobavilo, vzhledem k tématu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam