• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    SCHEJBITCH
    SCHEJBITCH --- ---
    Díky za rady!
    Chtěl bych si zkusit udělat tohle... http://www.youtube.com/watch?v=-nZgcsSP8Co&list=UUdf63FXOD_6DJRGNmWWo7oQ&index=4&feature=plcp
    Co myslíte, co by se k tomu hodilo jako přílož? Nebo jíst jen jako chuťovku?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SCHEJBITCH: muze byt mysleno bud tuhe tofu - to je to klasicke jake prodavaji ve zdravbych vyzivach zatavene v igelitu, nebo muze jit o "firm silken tofu" - cili takove to jakoze rosolovite, obvykle uzivane v japonske kuchyni.
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    u vietnamcu maji firm tofu ... pokazde muze byt trochu jine, podle toho jak se jim zrovna povedlo ..
    silken tofu je fakt rosulek...
    SCHEJBITCH
    SCHEJBITCH --- ---
    TIGRE: Takže to není to samé, co kupuji u vietnamců na trhu? Případně kde bych sehnal ekvivalent firm tofu u nás?

Asi lama dotazy, ale s tofu tak nějak začínám a moc ho neznám... Takže díky za info! :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    tj tvrdší (méně tekutiny) než soft tofu, takže se nejčastěji používá na smažení, restování, stirfry...atd
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    SCHEJBITCH: tofu na stir-fry...
    SCHEJBITCH
    SCHEJBITCH --- ---
    Neví náhodou někdo co by mohlo být firm tofu? Díky! :)
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    byl jsem na pho-bo v ostrovni a nijak me to nenadchlo, vyvar nevyrazny etc...
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    LENGYANG: kolega si to náramně pochvaloval, já se tam chystám o víkendu...
    BOREC
    BOREC --- ---
    LENGYANG: me tam chutnalo .)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    LADY_CANDAR: V jakem smyslu? Sushi a korejska kuchyne z lepsich v Praze.
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    Byli jste nekdo v Hanilu na praze 3? Chystame se tam jit, ale nevime, co cekat.
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    LENGYANG: nekde v historii jsou pozitivni ohlasy...
    LENGYANG
    LENGYANG --- ---
    máte někdo zkušenost s Vietnam food na Nuselské ?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    my byli v huang he na vysocanske, tusim v utery..
    pikantni pekingska, veprove kungpao.. dobry to bylo, chutnalo to jak chutnala cina pred 15-18 lety v brne.. takova ta prvni.. proste trochu jine nez fast food, vic poctivejsi - aspon mi to tak proste pripadlo :)

taky jsme dostali svestkove vino, jeste jsme ho ale nenacali

pani byla strasne mila a usmevava
    jidlo celkem trvalo, ackoliv byly obsazeny asi 3-4 stoly z 20
    kuracke
    prostredi se mi moc nelibilo, takovy proste jak cina pred 15 lety no..

nevim no.. jako na slavnostni veceri me to nepresvedcilo a na rychly obed to maji prilis pomale... chutny jo, ale zasadni duvod proc tam jsem nenasla
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    JUANITA: češtině-only je úžasná fráze :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Maji. Obvykle tak do peti, do sesti, v lete i do sedmi, jak jsou lidi.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Nevíte někdo, zda mají dnes otevřeno v Malešicích? Případně do kolika?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MALKMUS:
    MADMEAT:
    diky za tip, taky jsem vyzkousel a spokojenej byl, bun bo nam bo chutny. co bych mozna zmenil, je dlouhej jidelni listek, pet nebo sest stran podobnejch pokrmu bych zredukoval na jednu. a pridal vietnamsky nazvy; ne ze bych tech jidel znal moc, ale tech par, co sem hledal, sem kvuli cestine-only nenasel. nebyl problem se zeptat, ale stejne.. (mozna sem mel jenom nejakej cizackej jidelni listek). bears v napojaku misto beer pobavilo.
    NIRA
    NIRA --- ---
    EXTREME: mnam provedu:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam