• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    MAEDHROS: NEXUS6:
    Teoreticky, mam dojem, ze to moje je mozna taky tahle velikost (jestli enni vetsi). Pokud by byly stejne, muzes pouzit oba a udelat z toho dvouurovnovy :) Ale premerit ti ho muzu az po pristim vikendu, ted jsem na horach.
    NEXUS6
    NEXUS6 --- ---
    MAEDHROS: ja mam verziu s jednou urovnou. asi 20cm priemer. ak ho chces, je tvoj. stahujem sa a zbavujem sa nepotrebnych veci
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    RUTHLESS: No. A ted mam chut taky. A je to vase vina XD
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Jezis, ja na ty knedlicky mam uplne prisernou chut. Uz nekolik tydnu a nejsem schopen si na ne zajit. Vzdycky si vzpomenu v blbou chvili...

Vite kam na ne? Kde jsou bezkonkurencni?
    Mate nekdo (Maedhros) nejaky osvedceny, exkluzivni recept? Testo je jen mouka a voda, ze? A naplnim se meze nekladou...? Mate nejakou kombinaci, po ktere se muzete utlouct? :-)

Nejsem v tomdle oboru zadnej expert a tak se jeste zeptam, slysel jsem o nejakych z ryzoveho testa. Je to srovnatelne, podobne, upne odlisne? (hlavne zpracovanim myslim, chutove to jine byt asi melo... :-))
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MAEDHROS: aha, diky. takze to.. postavis na hrnec s vrouci vodou?
    LORES
    LORES --- ---
    JUANITA & MRMNK: Děkuju. Ha Perila, to mě nenapadlo.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    JUANITA: Nicméně napařuje se v tom. Pořízení zvažuju hlavně (ale nejenom) kvůli různejm typům dumplingů, na který jsem si v Číně vypěstovala solidní závislost...:-]
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    LORES: u nas jako perila krovita, po rychlym obhlidnuti cz netu jsem nasel jen seminka
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MAEDHROS: to je jen na servirovani? obcas to nekde dostanu a neumim si predstavit, ze by to v tom slo i nejak varit (naparovat)...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    LORES: i v cestine se ji rika perilla, resp. pokud vim ceskej nazev nema.
    LORES
    LORES --- ---
    Nevíte jaký má český název bylinka Purple Perilla (tía tô) a jestli se dá sehnat v květináči?
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    MAEDHROS: Ja mam jednopatrovy a nevyuziju ho. Kdyby ti stacil, odprodam ti ho :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MAEDHROS: Videl jsem v SAPe a v obchode ve Francouzske ulice.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    Ráda bych pořídila:

Dá se sehnat i u nás? Nebo to budu muset vyřešit online nákupem?
    Sháněl někdo? Má někdo? Tipy? Rady? Porady?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    LADY_CANDAR: Hanabi neni o sushi, na listku maji treba bulgogi a kdyz reknete i kimchi jigae udelaj (dle meho nazoru nejlepsi v Praze, co jsem mel).
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    MAKROUSEK: No jo, ale Hanabi je jen sushi. Mana nevim, ale nam prave jde jen o ta korejska jidla :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    LADY_CANDAR: Jo, uroven cena / vykon je celkem dobra. Levnejsi to neni. Lepsi cenu / vykon ma Hanabi. Dobra je i mana sushi house ve Slezsky.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    LENGYANG: kámoška je z nich nadšená
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    MAKROUSEK: Myslela jsem prave, jestli to tam bylo pri navsteve fajn, dobra uroven cena/kvali a tak. Zatim jsme byli jen v jedne koreji kousek od Muzea (Korea House?) a bylo to tam fajn, ale chceme to zkusit i nekde jinde. Idealne kdyby to slo i trochu levneji XD
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    SCHEJBITCH: tak to je silken tofu. já ho znám od téhle firmy...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam