CHESUS: No tak s tim mám taky trochu problém... Dozvědět se od vietnamců, že by to mohla být bazalka, byl skoro bych řekl nadlidský výkon... Ale takhle přesně vypadala:
http://www.profimedia.cz/fotografie/thajska-bazalka/profimedia-0004025686.jpg
Voněla něco mezi citronem a anýzem... Taková skoro až lehce citronovo-pendreková chuť.
MRMNK: Byl by tip na to kde tu pastu koupit? Nejlépe přes net, nejsem mobilní! Díky! :)
HAAALA: Nějaký osvědčený tip na semenáře? (Opět upřednostním internetový prodej!) Zkusim to vypěstovat, ale bohužel jen na balkoně...
A ještě jsem se chtěl zeptat, jak si uchováváte bylinky co nejčerstvější? Mrazíte nebo jen sušíte? Případně děláte něco jako pastu? Pokud máte nějaký osvědčený způsob, klidně mi to pošlete do pošty!
Díky všem za rady!