• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    :-) nebo se o nich hodne mluvi, vietnamske jidlo je trendy a novinari od sebe trapne opisujou a nevedi, kam jinam zajit...
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    jinak Jiřák měl za poslední dva měsíce celkem 3 recenze - Žena a život / únor, Respekt taky únor, a teď HN / příloha ze středy... to maj buď zaplacený, nebo jsou prostě dobrý. Nebo něco mezi.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak na Budějáně je nová Sakura a Pho tam mají taky, ale nevím jak dobré
    TRYSKOMYS
    TRYSKOMYS --- ---
    Za me pho na jiraku dobry...nekdy uplne vynikajici silnej vyvar a nekdy jen dobry, ale spatny nikdy nebylo...
    prijde mi ze v dobe obeda to trochu sidej jak nestihaj, mozna lehce doredujou z bujonu...
    do misticky sebou na doma nejlepsi, na stojaka by mi asi moc nejelo...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    HAAALA: krome sapy u me ted gorazdova. ale ja radsi bun bo nebo nesmazeny zavitky. a potom jeden stanek v hole shovitz trznici, ovsem ne ten medializovanej. vari tam pho a bun ca na vice mistech, ale myslim, ze se to nevi. je to stanek vic pristupnej, ale zase kryptictejsi v tom, ze na prvni pohled neni videt, ze delaji i jiny veci nez faux-cinu. jsou tam taky rekl bych milejsi. a moc prijemny sou i v gorazdovce, i kdyz neumi skoro slovo cesky. jednou sem si objenal 'bun bo s kurecim', coz je, predpokladam, asi jako objednavat svickovou s testovinama, protoze od ty doby me zdravi bun ga na bo a smejou se. a je pravda, ze na jiriho me taky chutnalo, ale na miste to jist neni pro me moc prijemna zkusenost.
    IKA
    IKA --- ---
    WOSSI: daifuku!.:)
    AKICHITA
    AKICHITA --- ---
    Není to tím jezením na stojáka...zkrátka mi tam pho nepřijde tak dobrý jako v těch ostatních...a to ty ostatní mají vlastně nevýhodu,že jak tam člověk v klidu sedí,tak má podle mě víc času,a lépe se soustředí na samotné jídlo..a tím víc může najít chyb :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Ja si myslim, ze Pho na Jiraku brzy dostane Michelinskou hvezdicku, nebot zena z tamnich karbenatku vrhla, coz se me stalo v jedne a v ji v druhe michelinske restauraci v Praze. Me osobne chutna nejvic Bun Cha v Sape a Pho v Ha-Noi. Gorazdovka jako dobra, ale pomerne sucha, v Remember nam nechutnalo vubec. V Malesicich mame taky jednu, dve oblibene restaurace, ktere vsak nejsou natolik specializovane, jako v Sape.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    AKICHITA: chápu, ten styl na stojáka nedává každej... nicméně co se kvality pho bo týče, pro mě je to bez konkurence (akorát zvažuju, že až bude pěkně, budu si to nosit přes ulici na Jiřák na lavičku...)
    AKICHITA
    AKICHITA --- ---
    HAAALA: Já mám radši pho bo (tai) v Nuslích a Gorazdovce...i v Rememberu mi chutná víc...ale asi to dělá i to,že si člověk může v klidu sednout a víc si to vychutnat...na Jiřáku jsem si pho bo dávala třikrát,a vždy tam bylo něco špatně-poprvé málo bylinek,na limetku jsem čekala 10 minut,nepříjemná obsluha..podruhé opět nebyly limety,vývar byl mastný a bylinek pořád málo..a potřetí jsem chytla nasekané nudle a sice dost bylinek,ale masem šetřili...Takže moc nechápu všeobecné nadšení..jako ne že by tam bylo špatný,ale raději chodím jinam...
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    JUANITA: jinde vítězí co? (kromě Sapy, samozřejmě)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    HAAALA: ale jenom v ihnedu.
    HAAALA
    HAAALA --- ---
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    WOSSI
    WOSSI --- ---
    ahoj,máte nějaký nápad na desert ,který by se hodil servírovat po sushi?
    dík za rady ;-)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    ad) MOIRAIN
    Vyzkouseli sme s pritelkyni v sobotu a muzu doporucit, jenom Pho mi prislo ze je z bujonu. Zavitky super.
    A tu akci "vse za 69,-" tam meli porad
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    AKICHITA: CALCULON: díky za tip!
    AKICHITA
    AKICHITA --- ---
    TIGRE: CALCULON: V Nuslích mají Bun moc s vepřovými kuličkami-silný hovězí vývar,místo nudlí pho(také ty placaté nudle),tam jsou kulaté nudle bun,hromada výborných kuliček+tenké plátky kuřecího masa....
    KALTY
    KALTY --- ---
    Včera jsem byl v Nuslích a měl jsem Nějaké hovězí maso s klíčky a Pak Choi s rýží
    Kamarádka měla tofu v rajčatové omajdě s rýží... Pak ještě s sebou závitky ;)
    Vše bylo dobré a hodně velké porce... spokojenost
    CALCULON
    CALCULON --- ---
    TIGRE: V Nuslích mají (nevybavuju si název, ale prostě polívku s vepřovými knedlíčky mají).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam