• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    případně nějaké místní neprůmyslové sojovky a případně nějaké miso co tě nadchne.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A pravé wasabi
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    RUTHLESS: pokud by si chtěl pěstovat kodži, tak spory. Dobrou mačču. Yuzu. Čestvý sansho.
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    RUTHLESS: Sake a Wasabi Kitkat :)
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Jsem v tokyu. Co musím přivézt domu?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUZKAOU: jj díky, včera jsem u nich nechal výplatu :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    UNCLE_JIMBO: to česnek dělá, mělo by se tomu dát předejí spařením těch česnekových plátků. Pak ale budou méně česnekové.

NAGASAWA: jo, mají a mají cedulky s českým složením. Dobrý mi přijdou tak nějak všechny. Prostě křupavý glutamát :-D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jen dotaz, maji v Shinu Furikake, respektive sypani na ryzi a pokud ano, mate nejaky vyzkoouseny? Idealne aby tam byly suseny rybky. Diky.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    UNCLE_JIMBO: To je normální, to česnek v kyselým dělá. Mě jednou až úplně zmodral :-)

UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    87HIGHFLYER: třeba česnek naložený v rýžovym octu (dávám si to do pho) mi po pár týdnech zezelenal a chytnul strašný grády, ale k jídlu to bylo pořád
    EZEE
    EZEE --- ---
    Ahoj,
    mate nekdo nejaky dobry osobni recept na sabji? Diky!
    RED_KOMUSO
    RED_KOMUSO --- ---
    Nevíte jestli někde dělají nudle ručně?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    POHODAVOLE: já bych řek že jo. Sojovka i ocet podle mě fungujou dost konzervačně.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    POHODAVOLE: v tom případě bych se delšího skladování nebál, já různý tyhle octo slano sojvko cukry skladuju poměrně dlouho (v řádech měsíců). Akorát nevím co na to ta čerstvá mrkev a česnek - to ověřený nemám.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KAKIHARA: to samy bude asi i sojovka, cukr, cesnek a chilli vid?
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    POHODAVOLE: určitě několik měsíců
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    87HIGHFLYER: krome toho jeste cukr, ocet, chilli :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    POHODAVOLE: tak to je v podstate naredena rybi omacka s cesnekem a mrkvi ne?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Netusi prosim nekdo, jak dlouho muze vydrzet v lednici takova ta klasicka omacka k syrovym zavitkum? Rad bych udelal vetsi mnozstvi, abych se s tim nemusel delat.

Diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam