• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    VOY: Jj zní to strasne..
    VOY
    VOY --- ---
    To jmeno bych ale precijen jeste zvazil, jestli to chteji fakt tak nazvat. Chapu, ze jako inside joke asi dobry, ale jmeno pro podnik? Don't know about that.
    S2FI
    S2FI --- ---
    KASUMI: to sice nedosáhl, ale bavil jsem se s nimi na Street food festivalu a rekonstrukci dělají vlastními silami. Chtějí otevřít prý improvizovaně na Zažij město jinak (link) a pak regulérně někdy ke konci roku..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak asi nic..
    Dobrý den,
    máme pro vás smutnou zprávu, vámi podpořený projekt Teplá kačka bohužel nedosáhl cílové částky.
    Veškeré peníze vybrané na projektu budou vráceny během následujících 10 dní.
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    TIGRE: Samozrejme doufas v co nejlepsi vysledek ale kdyz se jmenujes tepla kacka tak jses rad i za tech par tisic co priplulo :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    JOHNNY: je to obvyklá praxe, ale většinou je to o tom, že tam tímhle stylem dotlacis z vlastní kapsy posledních 20 %, ne 80 %...
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    MRMNK: Myslel jsem to tak ze si stanovis cil, rozjedes kampan, lidi ti prispivaji a ty 2h pred koncem zjistis, ze jses o X penez pred cilovou paskou, tak vezmes X penez ze svyho a posles je tam... tzn investujes ze svyho ale nehrozi to ze vybrany penize pujdou zpatky
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    JOHNNY: no myslim ze kdyz nesplnis cil, tak penize vracis
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    KASUMI: To muze tedka dotlacit vlastnima prachama a ma 64k k dobru...
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    KASUMI: já hlavně moc nerozumim tomu s čim do toho šla. Páč na ten postup rekonstrukce koukám z okna a zatim je vidět, že má napůl hotovou zahrádku a vevnitř je to holobytovej hell.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak to se asi teple kacce nepovede :(

https://www.hithit.com/cs/project/6398/tepla-kacka
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    Sorry za kvalitu, ale zkoušel ste někdo takovejhle instatní hotpot?
    Btw dneska jsem byl u sester a YOPO nudle naprosto nejlepší.

ALDARION
    ALDARION --- ---
    ALDARION: Ta paměť! Namazake se tomu říká!
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    RUTHLESS: Nějaké zábavné saké!
    Vlastně všechny suroviny na vaření japonské kuchyně koupíš v Evropě. Jediná věc, co jsem zatím nesehnal, je saba dashi alias vločky ze sušených makrel na vývar (cheapo verze rybího vývaru s trochu jinou chutí, ale to řeší jen ti, kteří z nějakého důvodu nechtěj jíst tuňáka.) Divně ochucené sladkosti v legračních obalech jsou super, pokud chceš udělat radost nějaké bandě japanofilních teenagerů.
    Ale dobré saké (většinou jsme kupovali v nějakém zastrčeném krámku něco místního, řekněme 1500-2000 jenů za flašku? často i míň) se v Evropě dostane jen hodně těžko a za absolutně absurdní ceny. A na místě se pořádně prolij tím zakaleným, nefiltrovaným, pracujícím saké, co se moc nedá převážet, protože se musí uchovávat v chladničce. ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SIRIUS: tak naprostou vetsinu z nich koupis i tady a kdo by se s tim tahal. osobne bych vtrhnul do obchodu a pobral vsechno s nejbizarnejsimi obaly ve stylu Gudetama Candy a spol.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    RUTHLESS: whiskey :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Koukam, ze Okamura naskladnil vic druhu kitkatu.
    https://www.japafoods.cz/vyhledavani/?string=kitkat
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TESSS
    TESSS --- ---
    KASUMI: bavite se o te cokoladove tycince? Nebo jsem mimo?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KASUMI: Tudle folii kupujeme v Německu...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KASUMI: Taky jsem par roli jako business darek dostal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam