• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    OBRANA OBČANA - BRAŇTE SE, NIKDO TO ZA VÁS NEUDĚLÁ
    "Lidé, ochotní vzdát se svých práv a svobod pro dočasný pocit bezpečí, nezasluhují ani jedno a o obojí přijdou".
    Klub pro všemožné obranné aktivity lidí - občanů. Stát, obchodníci, soukromníci, firmy, lobby a další „mocní“ vymýšlejí věci, které nám někdy nevyhovují, často dokonce škodí.
    Lidi cítí potřebu se bránit a snaží se mezi sebou organizovat odpor a obranu.
    V tomto klubu by se obranné aktivity všeho druhu měly soustředit na jedno místo, aby zde člověk mohl jednak získat pro svoji aktivitu přívržence a nebo se dozvědět o tom, co kde se děje, eventuelně se do obrany zapojit.
    Na nástěnku házejte linky a info o obranných aktivitách
    (vezměte v potaz, že příspěvky a aktivity nemusí nutně souhlasit se soukromým názorem majitelky klubu)

HOAX FORUM - proti šíření nepravdivých a poplašných zpráv - aneb: NEŽ ZAČNETE PLAŠIT :-]]]
    OCHRANA PŘÍRODY
    [ NOZ - Nový občanský zákoník z. č. 89/2012 Sb. - teorie, praxe a diskuse k témuž ]
    nejbližší pr(á)vní pomoc na nyxu: [ Právní poradna na NYXu - aneb právnická první pomoc ]
    [ Obří ACTA" - Transatlantická obchodní a investiční dohoda (TTIP) ]
    Občanská společnost
    Píšeme zákonodárcům..NAŠI POLITICI
    !!! Linky na nejrůznější aktivity najdete na nástěnce klubu !!!
    PÍŠEME POSLANCŮM NA SERVER "NAPISTEJIM"
    SERVER S PETICEMI
    WIKILEAKS CZ
    DEKLARACE SVOBODNÉHO KYBERPROSTORU

rozbalit záhlaví
    SYNCHRONISTA
    SYNCHRONISTA --- ---
    LALINA: jo, uz zpatky. ale zatim se snazim nekazit si naladu ceskym blbectvim.
    co by jinde za mesto jako je Praha dali - a my si ji sami zborime... co se nezvladlo za komance, zvladne se ted, za kapitana. rychleji a s vetsim elanem
    LALINA
    LALINA --- ---
    SYNCHRONISTA: tak seš zpátky? :-)
    SYNCHRONISTA
    SYNCHRONISTA --- ---
    at se developeri chytnou s bemem za ruku a dou spolecne do prdele
    LALINA
    LALINA --- ---
    dneska jsem poprvé videla billboard "vsadte si na správnou Open kartu" :-))) docela to ujde.-) jsem zvedava na další výplody protibémovské kampaně .-)

mno, aspon se clovek trochu zasmeje:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    a máme tady další obrazoborce, kteří se snaží vpašovat do centra různé megaobludnosti a tříštit a ničit tak ráz staré Prahy jako rakovinové bunky.
    Krucinál, at si staví tyhle megabaráky nekde na okraji, na kopečku bláznů třebas nebo jinde... proc se mají devastovat krásný, nezopakovatelný domy v centru?!?! Je to tak, jak nás varovali hend po revoluci: koupej domy, cely je vykuchaj, možná nechaj pláště aby to vypadalo jako původní domy a uvnitř postavej neco strasnýho...takovej historickej disnyland. jenom na povrchu...

http://zpravy.idnes.cz/u-vaclavaku-ma-padnout-11-domu-kvuli-obrimu-obchodnimu-centru-prq-/praha.asp?c=A100129_1327049_praha_itu
    LALINA
    LALINA --- ---
    z klubu Message:

LALINA
    LALINA --- ---
    tak jsem nekde zachytila, že tou Bémovou kampaní po Praze se bude vážně zabývat nějakej kontrolní úřad, komise nebo něco takovýho, ale nestihla jsem to sem dát... nevíte někdo něco bližšího?
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    to už jsem o něm zaslechl před drahně lety...no, jak je vidět, Reflex se tentokrát s koláží docela trefil
    LALINA
    LALINA --- ---
    to je vtipný:-))))
    JAEN
    JAEN --- ---
    HEAVYN: é, slyšela jsem fakt vtipnou informaci, kterou jakožto bezva fámu s radostí pouštím dál - PB prý vůbec nebyl na everestu ani v antarktidě, ale na léčení, neb je těžký kokainista...
    LALINA
    LALINA --- ---
    HEAVYN: výborně, doufám, že se bude dívat i Synchronista...
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    dneska v reporterech CT 21:30 by melo byt o Bemovi a jeho zelene praze
    http://www.ceskatelevize.cz/program/1142743803-reporteri-ct.html
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    LALINA: Myslím si, že živoucí smysl národa je v cítění sounáležitosti a vůli ke spolutvorbě společnosti zakotvené v opravdových morálních hodnotách. Vývoj jde kupředu a je to dobře. A naším úkolem je v tomto vývoji přijímat novosti a změny a přitom zůstávat věrni tomu, co přetrvává.
    LALINA
    LALINA --- ---
    JANYNA: je to o té kocovině z doby, kdy jsme měli národní hrdost povinnou... Není to v lidech jako takové, jenom v tomhle období je k tomu tak nejak nechut a je to skoro tak společensky "out", jako byla za totáče třebas křesťanská víra... Ono se to zase srovná...snad.....Ackoli tolik zkoušek soudržnosti národa nás ani v historii ještě nepotkalo, jako ted...Dnes na jedný straně extrém nacionalismu a na druhý straně naprostý popření národa jako sociokulturního celku...
    Ono se to snad nějak srovná... teda ne "se", ale my... my a lidi jako ty...Hrdost na svuj narod by nám nemel bránit spolupracovat a mísit se trochu s okolím a vytvářet další podoby a možnosti národa... Že ten národ bude mít vkrátku šikmý oči, už je holt dnes poměrně jisté....
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    JANYNA: I já pocházím z doby a prostředí, kvůli kterým se potýkám s národnostní odtržeností, nevírou v jakoukoliv systémovou spravedlivost a morální zásady, o které se mohu opřít svou bytostí.
    Ale ten vnitřní pocit marnosti a beznaděje je lživý, i když se mu podléhá tak snadno. A tak prosím přebírejme zodpovědnost za náš svět, stát a okolí, za to, jak vypadá a vypadat bude, každý skutečně a opravdově. Tak, že se v nás vevnitř cosi pocítitelně změní. Tak, že v sobě ucítíme, že se skutečně vztahujeme k tomuto státu a národu, a že nejsme jen náhodné seskupení bytostí, žijích uvnitř jeho území.
    A díky tomu, snad, přijde doba, kdy budeme ve významné dny české historie spontánně zpívat hymnu, byvše hrdi, že jsme součástí právě tohoto společenství...

Takové mé malé přání. :) Ten pocit ztráty sounáležitosti s našimi lidmi mi nedělá dobře. :)
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    Ještě odkaz z organizace, ve které pracuje.
    http://www.eps.cz/
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    Hle, člověk na svém místě!
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/409235100191002-generace-0/

(část "Ekoprávník s respektem")
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    Další střípek k divadelnímu představení Prasečí chřipka.

http://www.free.cz/view.php?nazevclanku=ockovani-proti-praseci-chripce&cisloclanku=2009120001
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    Přátelé, informujte mne prosím o vývoji v pražských parcích, jsem na vás závislá. Díky.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam